gkmentuna arkadaşlar alıntıdır.zaten ben yapamam bunları:) .istediğiniz avrupada ki çoğu takımın stadını download edip kitserver 523 ile pes5 oyununuza yükleyebilirsiniz.güle güle kullanın:) http://www.4shared.com/dir/1578515/f289435e/sharing.html
gkmentuna valla we turkayla uyumlu olup olmadığını bilmiyom ama kitserver içinde GDB--->stadiums olcak oraya atcan..sonra stadimp.exe var oraya tıkla talimatlara göre ilerle oluyor bende 35 stad oldu sorunsuz çalışıyor
gkmentuna stadimp.exe varmı kitserverin içinde.?eğer varsa GDB varya hani kitserverin içinde orda uniforms var bide ..orda kendin yeni dosya oluştur stadiums de dosyanın adına..stadları oraya at sonra da stadimp.exe yi çalıştır..oluyoben de de stadiums klasörü yoktu ben de kendimoluşturmuştum...ama stadimp.exe olması lazım kitserverin içinde
gkmentuna Orjinal Mesajı Yazan: burak_nokta valla çok saol işime yaradı önemli değil kardeş..iyi oyunlar....
gkmentuna valla kardeş yukarıdaki mesajımda nasıl ve nereye atılacağını yazdım..pes 2008 cıktı ama hala ben pes 5 teyim....oyunda formalar..TSL...stadlar toplar faceler ....
mista_vol aynen dediğin gibi yaptım forma ekleme de sorunum yok ama stad-ball logo ekleyemiorum yedim kafayı stadimp de kodlama yapmıoruz dimi özel bişi falan? bide ben we9 a yapıorum
gkmentuna Orjinal Mesajı Yazan: mista_vol aynen dediğin gibi yaptım forma ekleme de sorunum yok ama stad-ball logo ekleyemiorum yedim kafayı stadimp de kodlama yapmıoruz dimi özel bişi falan? bide ben we9 a yapıorum valla we9 da olup olmadığını bilmiyorum ama stadimp te ayrı bi kodlama yapmıyoruz...ha bide stad ı belki oyuna yüklemişindir ...hani oyuna girerken forma seçim sayfasında page down tuşuna basıyosun . ordan stadium gelecek iki kez page down tuşuna bastığında(3. kez bastığında da olabilir)..işte orda stadları 7-8-9 tuşlarına basarak değiştiriyosun...
gkmentuna Orjinal Mesajı Yazan: kazim54 kardeş ben de kitserver 5.2.2 var indirsem stadları olur mu? valla kardeş sen bi dene istersen...ama şunu belirteyim olurmu olmaz mı bilmiyorum...senin kitserver de gdb klasörü içinde stadiums diye klasör varsa olur gibime gelio...iyi oyunlar.
arrive1907 Orjinal Mesajı Yazan: The Tolga Saol ama ben nt89.net'in Mega Stad Packini kullanıom pes5 oynayıcısı olarak.:) Ya kardeş Linki varsa verebiLİr misin ?
raymonda54 Orjinal Mesajı Yazan: gkmentuna arkadaşlar alıntıdır.zaten ben yapamam bunları:) .istediğiniz avrupada ki çoğu takımın stadını download edip kitserver 523 ile pes5 oyununuza yükleyebilirsiniz.güle güle kullanın:) http://www.4shared.com/dir/1578515/f289435e/sharing.html link ölmüş galiba