Tearaway işte galatasarayda 7yada 8.ci yılım ve başkan değişti ben ilk defa görüyorum böle bişi :)(daha önceden görüldü gibi duyumlar aldım umarım görülmemiştir :D)
Fernando Gago böle şeler oluyor benim oyundada beşiktaşın başkanı değişmiiti ahmet die biri olmuştuş :)
kaanylc Bende tam Başkan degismiyomu yada değiştiremiyomuyuz diye Konu açıcaktım iyi olmuş senin açtığın:) bu Başkanı kulüb mü değiştiriyo biz degiştire biliyomuyuz:)
FifaMen Bendede Beşikaş'ınki değişti.Mesela başkanlık seçimleri filan oluyo oyunda.Seçimlerden önce şu aday çok güçlü gösteriliyor,şu kadar bütçe getirecek filan diyorlar haberlerde.
m0K0k0 bende portoyla oynuyorum şuan başkanlık seçimleri olucak die haber geldi biraz sabırlı davranın diyolar bana :Dhabire ek bütçe istiyorum da yeni gelicek başkan inşallah parayla gelir
yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: uugurc başkanlık seçimlerinden önce belli bi süre transfer yapılamıyo zannedersem eet arkadasin dedigi dogru baskan degisim surecinde tranfer islemleri yapamiyosun
turgay540 Ben Fenerbahçe ile her başladığımda beşiktaşta başkan değişiyor ilk senenin sonunda da ertuğrul kovuluyor her seferinde oldu bu ama sportif başarısızlıktan doalyı