MateJa Fenerbahçe taraftarı gs seyircisi ile dalgamı geçiyo banamı öyle geliyor :) goooooolllll 2-0 oldu edu :D:D bi fenerli daha :D gürhan aga edu'yu çok sever :D
Immune Ne diyeyim bilmiyorum ki ! Bu adamın gitmesi için ne yapılması gerekiyor anlamadım.Gitceğini bilsem şöyle okkalı bir fark yemeye bile razıyım ama bizimki ondan da anlamaz ki ! :o
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Ne diyeyim bilmiyorum ki ! Bu adamın gitmesi için ne yapılması gerekiyor anlamadım.Gitceğini bilsem şöyle okkalı bir fark yemeye bile razıyım ama bizimki ondan da anlamaz ki ! :o :D:D:D:D (mesaj sayım benim 1500 oldu senin 1700:))
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: hLeB_ şu an fenerde oynayan yabancılardan deivid hariç hepsi " Gerçek Fenerli " o da eksik kalsın.. gittiğinde üzülmeyelim :P
GencFB_1907 Galartasaray Ali Samiyen de yani kendi evinde yeniliyor birinci yari 2-0 yani bu scora sasirmadim....:D :D Artik 2kinci yari islememe gerek bileme yok yenmemiz kesin yemde alex yok ken....En buyuk Fener!!!!!:D
wolkie00 böyle karaktersiz hakemlerle ligi şampiyon bitirmek mucize... bu maç nasıl hiç duraklamadan, ara verilmeden oynanır.. sahadakiler görmüyosa gözlemci de mi uyarmıyo sahada boş yer kalmadı tüm dünyaya rezil olduk.... atılan cisimler isabet etse insanı öldürecek cinsten; koltuk parçaları her tarafı keskin.... eğer gsli futbolcuların taraftarı galeyana getirme çabaları kesilmezse bu maç gs için çok kötü sonuçlar doğurabilir... (eğer puan silme, ligten düşürme gibi cezaları gs ye verebilecek bi federasyon olursa)
Mad_Dragon inşallah sahaya atılan yabancı maddelerden birini Canaydın'a da atarlarda kafası kırılır.başka türlü bu adam Galatasaray'ı bırakmıycak :mad:
03Gs1905 Allahım ya Canaydın'ın canını al ya benimkini de kurtulayım böyle yönetilen bir Galatasaray'ı görmekten.. :( :( Canaydın istifa YİĞİT başkan gelsin artık..
aLex13hLeB sporx'in derbiyle ilgili konusundaki bi yazı " Sarı-lacivertli ekip adına goller 24. dakikada Lugano, 39. dakikada Edu'dan geldi. Karşılaşmada ikinci yarı oynanıyor ve golsüz eşitlik devam ediyo " :) Ayrıca ankara attı 1-1 oldu