_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: adu evet biz ve fb çok daha iyiydide ondan zaten geçen senenin şampiyonu belli;) ben zaten del bosque kalsaydi diyorum cünkü 2004-2005 sezonunda kadroyu o kurmamisti...
adu bence kalsaydıda olamazdınız del bosque varken bitek iyi oynadığınız ve kazandığız fb maçını hatırlıyorum haksızda değilsin tiganadan daha başarılı olurdu ama bence şampiyonluğu getiremezdi
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: adu bence kalsaydıda olamazdınız del bosque varken bitek iyi oynadığınız ve kazandığız fb maçını hatırlıyorum haksızda değilsin tiganadan daha başarılı olurdu ama bence şampiyonluğu getiremezdi abicim ama dedigimi anlamiyorsun benim demek istedigim sampiyon olabilirdik tabi belki olmazdik ama bunu kimse bilemez...hem maddi olarak'da daha iyi olurdu...
MoonLord Bosque geldiğinde kötü oynadık ama gönderileceği zaman bütün maçları kazanıyorduk sadece kupada elendik onun sonu oldu bence kalsa daha iyi işler yapardı en azından sonraki seneye...
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: MoonLord Bosque geldiğinde kötü oynadık ama gönderileceği zaman bütün maçları kazanıyorduk sadece kupada elendik onun sonu oldu bence kalsa daha iyi işler yapardı en azından sonraki seneye... ilk geldiginde birde hakemler vardi ilk 10 haftada 8-9 kirmizi gördük bunlar 6-7 gereksiz'di...