Orjinal Mesajı Yazan: seyit_1903
arkadaşlar biliyorum forumda anlatılmış ama tek oyuncuyla oynama nasıl olacak ya iyice yada resimli olarak anlatacak olan biri varmı? şu fix i felan acil nolur yardım edin
bak şimdi. yeni maça başlamadan önce veya maçta oyuncu ayarları diye bir bölüm var. Bu bölümde tarafları, oyuncunun üstünde ne yazacağını ve kursörün hangi sıklıkta değişeceğini ayarlayabilirsin. Semi-auto(yarı-oto) olan yerde çubuklar var. onu azalt. o çubuklar bittikten sonra semi-fix e gelir. bir kez daha azaltırsan fix e gelir.
semi-fix : kursör kendiliğinden başka oyuncuya geçmez. L1 e basman gerekir. Basmadığın sürece aynı oyuncuyla oynarsın.
fix : kursör hiç değişmez. ayarladığın oyuncuda kalır hep. yani tek oyuncuyla oynarsın. kiminle oynayacağını ayarlamak için fix yaptığın bölümde (oyuncu ayarları) (kare) ye bas sonra P1 yazılı oyuncuya gelip seçme tuşuna bas (X) ve istediğin oyuncuya getir (yine seçerek)
ayrıca yeni konu açmana gerek yoktu. hem ben diğer konuda yazmıştım, eğer anlamadıysan da diğer konuda sorsaydın.
Orjinal Mesajı Yazan: Man_Tevez
SLM HERKESE
:confused: