adu G.Saray'ın yeni adımı, Ali Sami Yen projesinde son aşamaya girildi. Geçtiğimiz gün Divan Kurulu'nda tüm detayları ile anlatılan projede Ali Sami Yen'in yeni görünümü tanıltıldı. Türkiye'nin üstü kapanabilen tek stadı olacak yeni Ali Sami Yen 52 bin koltuk kapasiteli olacak. G.Saray yönetimi projeyi hayata geçirmek amacıyla Ali Sami Yen Stadı ile Seyrantepe arazisini takas Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile takas ederek bir protokol imzalamıştı. Video: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=63638
Mad_Dragon stad modeli olarak önce Schalke Auf Arena(Veltins Arena) düşünülmüştü ama daha sonra Amsterdam Arena olarak karar verildi.güzel bi stad olacak.2009-2010 sezonundan itibaren bu stadda maçlarımızı yapıcaz.
DJ_EMaREa ^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^ _____________________________________________________________________ Zaten bu "GALATASARAY"lılar alıntı yapmasa olmaz.:cool:
cracks Orjinal Mesajı Yazan: DJ_EMaREa ^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^ _____________________________________________________________________ Zaten bu "GALATASARAY"lılar alıntı yapmasa olmaz.:cool: sende bi nallık sezdim ben.
Ayrton Senna Da Silva Hayırlı olsun. Türkiye'deki stadların kalitesi gün geçtikçe artıyor. İnşallah bu kalite futbolada yansır.
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: DJ_EMaREa ^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^E.B.™ Team^^^^^^^^^^^^ _____________________________________________________________________ Zaten bu "GALATASARAY"lılar alıntı yapmasa olmaz.:cool: Haberi Kendimi Yazcak Adam Saçma Salak Konuşma. Güzel Stad Gerçekten.
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: Anders_52 İnşallah bu kalite futbolada yansır. benim pek umudum yok.en azından Euro 2008'e kadar futbolumuzda bir gelişme beklemiyorum.
fifa_mania_99 bence super bi stad hem gorunus hemde kullanis acisindan..bence gs iyi para geliri olarak kullanabilir cunku stadin ustu kapanacak bu demektirki stadda daha fazla konserler verilebilir ayrica lojalar cok super eger gs bunlari her sene satabilirse cok para demek olur...:D srubinler cok hos ama sanki kale arkasi biraz uzak duruyor gibi geldi bana:D ama yinede degil turkiyenin avrupanin en iyi stadlari arasina girecek kalitedde bi stad olacagina inaniyorum....
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ inşallah Allah nasip eder bize bu stadı görmeyi:) stad 2009'da kullanılmaya başlanıcak.eğer 2008'de Canayadın'ı şutlayabilirsek bu staddan çok şey kazanırız :D
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ inşallah Allah nasip eder bize bu stadı görmeyi:) Statta oynanacak ilk GS-FB maçına birlikte gitmeyi teklif ediyorum sezai.Tüm masraflar bana ait.. :)
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ inşallah Allah nasip eder bize bu stadı görmeyi:) Statta oynanacak ilk GS-FB maçına birlikte gitmeyi teklif ediyorum sezai.Tüm masraflar bana ait.. :) 3 sene sonra bu dediklerini unutursun:) :p
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ inşallah Allah nasip eder bize bu stadı görmeyi:) Statta oynanacak ilk GS-FB maçına birlikte gitmeyi teklif ediyorum sezai.Tüm masraflar bana ait.. :) tamam abi ben dünden razıyım da yalnız bu stad 2002 de kullanıma giriyodu diye hatırlıyom ben ama hadi hayırlısı :D
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ inşallah Allah nasip eder bize bu stadı görmeyi:) Statta oynanacak ilk GS-FB maçına birlikte gitmeyi teklif ediyorum sezai.Tüm masraflar bana ait.. :) tamam abi ben dünden razıyım da yalnız bu stad 2002 de kullanıma giriyodu diye hatırlıyom ben ama hadi hayırlısı :D Canaydınla biraz zor o tarihte kullanıma başlaması ama Canaydın martta yolcu.. :)
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Canaydınla biraz zor o tarihte kullanıma başlaması ama Canaydın martta yolcu.. :) taraftarız biz çekeriz cefa büyük başkan bizi bırakma :D
03Gs1905 Başkanlık makamına YİĞİT insanlar yaşıkışır.Yardan geçilir ŞARDAN geçilmez... Anlayan anladı.. :D