Eskilerden..
--
Bu kül tablası kaçıncı kez yattı sigara altına
Söyle her nefeste kaç adım yanaştım tahtıma (Analiz)
--
Hayat baltalardan folloş olmuş yarı yeşil bir orman emmi (Baatıl Rhyme)
--
Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar; kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi (Bir Pesimistin Gözyaşları)
--
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü (Bir Pesimistin Gözyaşları)
--
Yalanla savunan dürüstle tanıştı, tekmeyle kovulan kiniyle yarıştı, paradan uzak olan silahla tanıştı, hayatla darılan ölümle barıştı (Didaktik Kitaplar)
--
İçimde şefini kaybeden bir orkestranın hüznü var, dışımda Charlie Chaplin gülüşü (Dil Yaratmakta En Asil Silahları)
--
Hayat denen ekmekten bir dilimdim ben de yendim (Dil Yaratmakta En Asil Silahları)
--
Sen de gencecik satırbaşıydın başını satırla kesti hırsların (Hayat Arabamla 2005 Mil)
--
Çığlıkların hakimiyetindeki bu haykırışlar aleminde, kaç dizeyle tanımı yapılacaktır mutluluk senaryolarının ? (Hayat Arabamla 2005 Mil)
--
Gençliğimde bir kareydi, pek tabiki bir kereydi (Hayat Arabamla 2005 Mil)
--
Kimler önüne geçebilir zamanın akışının, cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım (İskeletler Diyarında Bir Et Parçası)
--
Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım (Kendime Sarılır Donarım)
--
Şu an deli misal aşığım,bir kişi hariç herkese şaşıyım (Kendime Sarılır Donarım)
--
Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır
Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? (Kendime Sarılır Donarım)
--
Telefon çaldı,ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim (Kendime Sarılır Donarım)
--
Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem
Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem (Kendime Sarılır Donarım)
--
İnanç bir tarladır, hedefi olanların sürdüğü
Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü
Madalyon iki taraflıdır, iyi ve kötünün böldüğü (Kürdan Kollar)
--
Sevgi tutuklu bir kral, esaretten bezmiş meğer
Aşk bir mülteci, göçüp gider bilmez değer (Kürdan Kollar)
--
Çok masal anlatıldı, hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı
Benim kalemi bir kişi yıktı, kalemimi kırdı
Sözlükte sevgiliydi anlamı (Leyli)
--
Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali
Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin (Romantizma)
--
Rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk (Uğurla Bahtiyarları)
--
İlk sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım. Arkadaşım bir canavarmış; malesef çok geç anladım, .akmak onun ellerindeydi (Anektod)