Ume Evet Arkadaşlar face yapmak isteyen arkadaşlar için Hazırladığım bu video umarım kafanızdaki soru işaretlerini götürür:) http://rapidshare.com/files/48301607/BMP_Haz__305_lama_Videosu_by_Ume.rar.html Rar Şifresi: soccercenter.net
ugrdnmz Dostum ellerine sağlık baya faydası oldu, yalnız birşey sorucam ben bir türlü futbolcunun gözünü oturtamıyorum, oyunun gözüyle benim adamın resimdeki gözü uymuyor ortaya komik şeyler çıkıyor yardım edersen sevinirim
bozkurt_tuncay Orjinal Mesajı Yazan: ugrdnmz Dostum ellerine sağlık baya faydası oldu, yalnız birşey sorucam ben bir türlü futbolcunun gözünü oturtamıyorum, oyunun gözüyle benim adamın resimdeki gözü uymuyor ortaya komik şeyler çıkıyor yardım edersen sevinirim valla benimde öyle iki gözlü iki ağızlı iki burunlu garip bi adam oldu bi de mavi herifin suratı anlamadım yaw:o
_THE_PUNISHER_ Orjinal Mesajı Yazan: Ume Evet Arkadaşlar face yapmak isteyen arkadaşlar için Hazırladığım bu video umarım kafanızdaki soru işaretlerini götürür:) Download Yüksek Kalite Download Düşük Kalite Rar Şifresi: soccercenter.net Umut Ellerine Sağlık :) O-Edit'i İçeriyor mu ?
Ume Hayır Fatih o-edit anlatımını resim ile anlatmayı düşünüyorum bölgeleri göstermek için yoksa 5 saatlik videoyu kimse izleyemez ve indirmez:)
mr_oy çok iyi anlatmışsın ama bi sorun war:konami nin yaptığı faceler mavi renkli benimki ise ten rengi bu yüzden oyuna face i importlayınca faceni yaptığım adamın yüzü morumsu bir renk alıyo bunada bi çözüm geliştirdim adobe de face mavimsileştirdim ama bu renk değiştirmeden sonra face i kaydetme formatı sadece photoshop un desteklediği oluyo bu yüzden face i oyuna atamıyom(lütfen çözüm bul)
gilbertosilva Linklere tıklayınca bu hata çıkıyo Warning: main(configfw.php) : failed to open stream: No such file or directory in /home/filewind/public_html/media7/g.php on line 1 Fatal error: main() : Failed opening required 'configfw.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/filewind/public_html/media7/g.php on line 1