_M e E r t y z_ **Arkadaslar Other Lig C de benim Bundesliga var ve Alman takimlarinin hepsinin pankartlarida var fakat pankartlari 0_tex te unknow_ kaca importliicaz yardim edin ltfen bulamadim bi turlu:confused: **
_M e E r t y z_ **Ya bilgisi olan yoqmu gercektenn yaa ne zamandr ugrasiyorum Other C ye pankart eklenmioo **
Mad_Dragon sende Evolution Patch veya Super Patch varsa DKZ Studio ile 0_Text'ini aç.Unknow_006453-Unknow_6463 arasındaki tüm dosyaları (bu dosyalarda dahil) çıkartıp upload et.sonra linkini buraya koy.ben tek tek inceliycem.sonucu burda açıklarım.
_M e E r t y z_ **Ya mad dragon ilgilendinn icin cok saolasin kardesm yaa ben hemen upload ediyorum yalniz unknow 006453 63 arasini mi yoqsa 009453 63 arasimi pankartlar 009453 ten sonra basliyo sanirim bendee:confused: **
_M e E r t y z_ Pankartlarin dKz dosyalari burda gerekli olur diyede bu linke option filemi uploadladim insallah yardimci olablrsn smdiden cok saolasin:)
_M e E r t y z_ **Hayrr yabanci sitelerle bazi turk sitelerinin yaptiqlari yamalari karistirp biseyler yaptim ole kullaniyorum pes 6yi **
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon kusura bakma ama çözemedim bu işi :o eywallah ilgilendiin icin:cool: