"F.Bahçe'nin başına geçersem..."
Süper Lig'in en genç teknik direktörü unvanını elinde bulunduran Sivasspor'un çalıştırıcısı Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin kendisine verilmesi halinde Sarı-Lacivertli takımı Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapacağını iddia etti.

Bülent Uygun'un hedefinde Milli Takım da var
F.Bahçe forması altında 3,5 yıl forma giyen ve gol kralı olan Bülent Uygun, "F.Bahçe'nin başına, yaptığım işlerle orantılı olarak gelebileceğimi iyi biliyorum ve geldiğim zaman da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacağımızı düşünüyorum. Bunu başaracak inanç ve bilgiye sahibim. Şimdiki hedefim Sivasspor'u Türkiye'nin en büyük takımlarından biri yapabilmek. UEFA hayallerini gerçekleştirmek. Ondan sonra da tabii ki, Fenerbahçe'nin, Milli Takım'ın başına geçmeyi isterim." dedi.
F.Bahçe'nin gidişatını beğenmediğini belirten genç teknik adam, "F.Bahçe'yi kim çalıştırırsa çalıştırsın bundan daha kötü olamazdı. Bu kadroya ne yaparsan yap, bundan başka bir kötülük yapılamazdı." diyerek meslektaşı Zico'yu eleştirdi. Bunlardan önce daha önemli planları olduğunu belirten Uygun, futbolcular için huzurevi ve tatil köyü yapmayı planladığını söyledi. Uygun, "Antalya'da Kadriye Belediye Başkanı Hüseyin Kontoz ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'la görüşmelerimiz oldu. Orada böyle bir futbol tatil köyü olacak. Bir de askerliğin 36 yaşına çekilerek Türkiye'deki bütün futbolculara genel af çıkarılmasını sağlayabilirsem bunlar benim için kalıcı olur." açıklamasını yaptı.
Türkiye'de teknik direktör olarak Fatih Terim, Giray Bulak ve Hikmet Karaman'ı beğendiğini söyleyen Bülent Uygun, Sivasspor'u 10 milyon dolarlık bir bütçe ile şampiyon yapacağını da ifade etti. Hakan Şükür'e de övgüler yağdıran Uygun, "Hakan bana göre gelmiş geçmiş hatta geleceğin de en büyük santrforu." dedi.