İki üç defa teşvik primi aldım. Hiçbir yerim sızlamıyor, parayı çatır çatır yedik. Samsun-Fener maçıyla ilgili net duyumlarım var.

‘Hakem bağlamak zor’
Futbol Extra Dergisi’ne konuşan Tanju Çolak’tan bomba gibi açıklamalar: “İki-üç defa teşvik primi aldım. Daha doğrusu takım olarak aldık. Hiçbir yerim sızlamıyor. Parayı çatır çatır yedik. Türkiye’de hatır şikesi var. Sadece teşvik primiyle karşı takımı yenmesi için para alınır. Yine de bir oyuncunun parayla maç sattığını hiç görmedim. Türkiye’de artık hakem bağlamak çok zor. Eskiden bağlanırmış, ama bugünlerde televizyonun girmediği yer yok.”
‘Rüya takım olamaz!’
“Samsunspor-Fenerbahçe maçı için hem Fenerbahçe’den hem de Galatasaray’dan büyük miktarda para gittiğini net olarak duydum. Beni maçtan önce bir futbolcu aradı, ‘Biri beni aradı,uçağı yolluyorum gel dedi’ diye konuştu. Ben de sözünü ettiği kişiyi aradım ve ‘Böyle böyle bir şey var, bu çocuk korkmuş, haberiniz olsun’ dedim. Olayla başka ilgim yok. Milli takım konusuna gelince... Benim ve Rıdvan Dilmen’in olmadığı milli takım, ‘rüya takım’ olamaz.”