sen yazdıklarımı uygula da gor bakalm oyunu artık bitiriyo musun bitirmiyo musun;) soyle bi ozetliyim
once bi (atıyorum feneri sectin oyunda) galatasaraydan,besiktastan en iyi futbolculara teklif gotur.tabi bunu yaparken de yeni oyuncu ekleyip o klubu de yonetmeyi sec.sonra fb den gelen teklifleri bedavaya kabul et.iste bundan sonra is oyuncuya memnun kalacagı bi kontrat vermek kalıyor.onu da yap.oyuncu transfer oldugu zaman da (atıyorum galatasaraydan aldın adamı) galatasarayı bırak. olay bu :cool:
NOT : zamanla aldıgın oyuncuları ,(atıyorum feneri sectin) galatasarayı veya besiktası fln secip onlara sat ama transfer bedelini daya dayayabildigin kadar yuksege..yani en yuksek bedeli sec..ki klup para kazansın..ondan sonra goreceksin ki o sattıgın adamın parasıyla once orta duzey sonra dunya yıldızı olan futbolcuları yawas yawas "avrupadaki basarılı sonucların ile birlikte" gelmeye razı edecek ve dunyanın en iyi klubu olacaksın..
kendimden ornek veriyim:
-su anda 2018-2019 sezonundayım (tabi bu kadar beklemiceksin sonuc icin ben bayadır oynuyorum kaptırdım da o acıdan :D )
-fenerbahce yi yonetiyorum
-stadı 145.000 kişilik yaptım
-butun o klup binalarını insaa ettim hatta goktelenlerden fln onlarca yaptım para bol :D
-hatta sole bisi diyim; oyunda n sıkılmaya baslamıstım ki aklıma diger klupleri guclendirmek geldi.yani mesela yeni oyuncu secip,galatasarya fln bi iki dunya yıldızı oyuncu veriyorum ki benden,oyunun accık tadı cıksın,yoksa 10-0 kafadan en az bitiyo maclar hep show yapıorm :cool:
-butun genc kamplarını actım
-klupteki butun personali dunya capında aldım yani "huge experienced"...
-suanda antrenorluk seviyemin yuksek olmasından dolayı yıldız oyuncuyu ile oynayabiliyorum oyunda 3D macta..messi yi yontiyorum.
-bunun yanında 3 mili takım yonetmistim ki Turkiye den teklif gelince dedim ki kendi ulmeke gidip butun kupaları toplıym..3 dunya kupası ve avrupa kupaları aldım (tabi, kluplerin avrupadaki basarılarıyla gelen,turk oyunculara avrupa kluplerinin rabetinden dolayı,lejyoner futbolcular inanılmaz arttı.hatta dunyanın en unlu kluplerinde bikac tane turk oyuncu war.bu da milli takıma dogrudan yansıyor.ama ben feneri yonettigim icin ornek veriyim.su anda A takım kadrosunda sadece 2 turk oyuncu war.onu da genc ayırdım.mesela kaleci turk ve dunyanın en iyi kalecisi oldu 21 yasında.
-suanda istanbul oyunda yazdıgına gore,avrupanın futbol merkezi oldu.yani bi ingiltereden bile cok revasta suanda oyunda
-diger butun klupleri yeni oyuncu ekle secenegiyle secerek,stadlarını buyuttum.mesela ankaragucunun 70.000 kusur kisilik muazzam bi stadı war.suanda en kucuk seyirci kapasiteli stad 20.000 kisi ile sivassporun.ben butun stadları en az 60.000 kisilik yapıcam bu yontemle.e bunun sonucunda da 2012 yılı dunya kupasını fifa Turkiyeye verdi oyunda:)
NOT : fifa dunya kupasını eger aldıysa oynadıgınız klubun ulkesi stadların yapım masrafının yuzde 20 sini fifa karsılıyor.
daha aklıma gelmeyen irili ufaklı seyler war....
yani oyunu karıs karıs yedim gibi bişi ve daha da dediim gibi abarcam:D
haydi kolay gelsin