Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, yönetim kurulunun kendi içindeki çatışmalara son vermesi gerektiğini belirterek, buna son verilmediği takdirde Bordo-mavili kulübün geleceği için yöneticilerin istifa etmesi gerektiğini savundu.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde Trabzonspor Taraftarlar Derneği ve Genç Trabzonsporlular adına açıklama yapan Özgür Özal, taraftarlar olarak yönetim kurulu içinde yaşanan çatışmalara alet olmayacaklarını ve her zaman olduğu gibi Bordo-mavili takımın yanında yer alacaklarını söyledi. "Biz Trabzonspor taraftarları olarak hiç kimsenin yanında değiliz ve kimsenin de adamı olmadık" diyen Özal, "Biz iyi ve kötü günlerinde her zaman Trabzonspor'un yanında olduk. Bundan sonra bu böyle olacak. Bizler görev yaptığımız sürece kulübümüze sahip çıkacağız ve onu sürekli savunacağız" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın kötü gidişin sorumlusu olduğunu iddia eden Özal, "Trabzonspor eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu Başkan Nuri Albayrak'tır. Çünkü bu kulübün başkanı ve yönetim kurulunun en önde gelen ismi ve verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Trabzonspor'un maçlarına bile gelmiyor. Şahsi olarak çok iyi bir insan olabilir. Ancak kulübü iyi yönettiğini düşünmüyoruz. Ekibin başı olarak gereğini yapmalıdır. İstifa ederek Trabzonspor'a fayda sağlayacaklarsa istifa etsinler, devam ederek Trabzonspor'a fayda sağlayacaklarsa devam etsinler, kongre yaparak Trabzonspor'a fayda sağlayacaklarsa kongre yapsınlar" diye konuştu. Özal, Sivasspor maçında doğal hakları olan protestoyu yapacaklarını, ancak takımlarını da maç boyunca destekleyeceklerini sözlerine ekledi.