Hayko_777 C:\Program Files\KONAMI\PES 6\kitserver\GDB\uni\other\Fenerbahce/pa&pb,ga,gb... böyle yapıyorum formalar eklenmiyo bir türlü,cofig dosyaları da var.lütfen yardımcı olun,olun ki bizde bundan faydalanalım...
Hayko_777 kardeş işte formaları buraya atıyorum,elimde fb formaları var onları buraya atıyorum olmuyo C:\Program Files\KONAMI\PES 6\kitserver\GDB\uni\other\Fenerbahce
yetisbey Orjinal Mesajı Yazan: 05emre tamma hallettim,tşk ilgin için.sağolasın arkadaşım halletmişsin peki ne yaptığını açıklarmısın lütfen aynı sorun bende de var. Bu forumlarda bu olaya gıcık oluyorum bir problem var sorular soruluyor halledilincce nasıl halledildiğine dair en ufak bir ipucu yok böylece arama motorlarında sorunlarımız aranırken sorulardan başka hiç bir şeye rastlayamıyoruz.
Hayko_777 aynen şöyle yaptım,dosyanın adını Other yaptım ve içine formaların bulunduğu fenerbahce dosyasını attım.en önemli kısmı ise şu;mapte fenerbahce yok,ajax var 178 numarada,ordaki ajax adını silip Fenerbahce yazıyoruz oyuna fb formaları ekleniyo,bu kadar;)