**AURELIO-RICO KAVGASINDA ŞOK İDDİALAR!..**
F.Bahçe-Beşiktaş maçı sırasında yaşananlar kadar maç sonrası olan olaylar da derbiye damga vurdu. Mücadele sonrasında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın koridorlarındaki kavganın canlı tanığı Beşiktaşlı yönetici Şeref Yalçın gördüklerini VATAN’a anlattı. Saha içinde alevlenen ve F.Bahçeli Aurelio’nun ’Maymun suratlı o.. çocuğu “ dediğini iddia ettiği Beşiktaşlı Ricardinho’ya maç sonu koridorda yaptığı saldırıyı Yalçın şöyle ifade etti:
**‘TUNCAY’A BİLE VURDU’**
“Öncelikle şunu belirteyim. Ricardinho çok sakin bir kişiliğe sahip. Bu yapılan saldırının organize olduğunu düşünüyorum. Çünkü ’Aurelio, Ricardinho’ya saldırsın’ diye resmen futbolcumuzu orada beklettiler. Ve bizi tüm ısrarlarımıza rağmen onun yanına sokmak istemediler. Hatta Şekip Mosturoğlu bile bizi engelledi. Aurelio kendisine engel olmak isteyen ve ’Ne yapıyorsun burada. Hadi gir içeri’ diyen takım arkadaşı Tuncay’a dahi vurdu. Tuncay da koridorda bekleyen ve kendisine kızan Aurelio’ya ”Ne halin varsa gör“ deyip çekti gitti.
**KOÇ: AZ BİLE YAPMIŞ**
Orada ben, Mario Berk, basın sorumlusu arkadaşımız Tuncay Yanık ve fizyoterapistimiz Cem Türkel de vardı. ’Oyuncumuz ile çıkmak istiyoruz, o yalnız kalıyor’ dedik ama dinlemediler bile. Saldırı göz göre göre geldi. Güvenlikçiler ayıracaklarına adeta Aurelio’ya yardım ettiler. Beni en çok yaralayan ise Fenerbahçe’nin saygın bir yöneticisi sandığımız Ali Koç’a gidip durumu anlattığımızda Koç’un verdiği yanıt oldu. Ben kendisine, ’Ali bey adamımızı resmen kapıda tutup Aurelio’nun saldırmasını beklediniz’ dedim. Ali Koç bana, ’Az bile yapmış’ deyince açıkçası dondum kaldım. F.Bahçe’de gelecekte adı başkanlığa geçen bir yönetici bunu yaparsa taraftar ne yapmaz.
**USLU DA HAKARET ETTİ’**
Ayrıca Protokol Tribünü’nde F.Bahçeli yönetici Mahmut Uslu, ’Şerefsizler, bakın bunları hep siz yaptınız’ diye üstü kapalı yönetimimize göndermede bulundu. Bunun ardından alt taraftaki tribününden taraftarlar ’Tüpçü, şerefsiz’ diye başkanımıza hakaret ettiler. Başkan Aziz Yıldırım da koridorda, hakem Selçuk Dereli’ye hakaretlerde bulundu. Ondan sonra fair playdan bahsediyorlar. Bu stadda herkesin işi zor. ”
Olayların koridorda olması nedeniyle iki oyuncuya da her hangi bir cezanın gelmeyeceği belirtildi.
**VATAN / KARTAL YİĞİT**