Hayko_777 http://rapidshare.com/files/8045305/faces.rar indirdiğiniz rarlı dosyayı klasöre çıkarın,faces klasörünün içindeki faces&hair dosyalarını kitserver GDBnin içine atın.bu kadar. her ligden her futbolcunun yüzü var nerdeyse.yüzler gerçeklerinin tıpkısının aynısı :)
Hayko_777 Bunlarda bazı ssler http://img136.imageshack.us/my.php?image=pes62007042703421200gh9.jpg http://img299.imageshack.us/my.php?image=pes62007042703452215fx8.jpg http://img299.imageshack.us/my.php?image=pes62007042703452523uw3.jpg Bunlarda yetmediyse daha onlarca ss için tıklayın; http://rapidshare.com/files/28195389/SS.rar.html
Hayko_777 Orjinal Mesajı Yazan: nbalive1907 kardeşim onlarca ss demişsin ya link bozuk yenilesen iyi olur link çalışıyo kardeş... Önce adsl bağlantısını kes sonra internet explorer özelliklerinden geçmişi sil tamam de.tekrar adsl bağlantısını aç ve linki tıkla ;)
kurdt http://rapidshare.com/files/8045305/faces.rar indirdiğiniz rarlı dosyayı klasöre çıkarın,faces klasörünün içindeki faces&hair dosyalarını kitserver GDBnin içine atın.bu kadar. her ligden her futbolcunun yüzü var nerdeyse.yüzler gerçeklerinin tıpkısının aynısı :) bunlar benim sana gönderdiimmi?
gok_han ben indirdim valla güsel bi çalışma ama option fileyla birlikte kullanmak gerekio yoksa faceler çok kötü ve dağınık hatta uyuşmuyor.ayrıca serdar kulbilgenin yüzü yerine serdar kurtuluşu koymuşler:D ama çok güsel ve dediği gibi çok kapsamlı herkese öneririm
Hayko_777 evet o sorun var doğru,daha doğrusu oyuncuların saçları gözükmüyo oyun içinde kitserver lodmixer ayarlarında tüm ayarları high level yapınca sorun düzeliyo ama bu seferde oyun yavaşlıyo.bunun çözümü olarak option file demişsin. peki bunu nerden indirecez?