SERBEN pes 6 türkçe spiker varmı varsa nerden bulabilirim ercan taner varsa süper olur yardımlarınızı bekliorum
_M e E r t y z_ **Siteye sanirim ulasilamiyo bakimda sanirim sitee o yuzden izin alip burda yayinlarsaniz bencede iyi olur:rolleyes: **
Hayko_777 yo site açıldı,ama reklam yapmak ban cezasına neden oluyomuş.onun için sitenin ismini veremiyorum:)
NeFaKo Orjinal Mesajı Yazan: 05emre kanımca buna gerek yok ordan indirsen nolur ben sadece spikeri indirmek istiyorum kotalıyız. hepsini indirmek beni aşar tek spiker linki var mı?
Black Cat Merhabalar arkadaşlar....sitemizde yenileme çalışması var...spikeri şimdilik ayrı olarak indiremezsiniz,çünkü spiker extreme yaması ile uyumlu yapılıdı..sorun çıkartır..ama yakında orjinal oyun için editlenecek
NeFaKo Orjinal Mesajı Yazan: Black Cat Merhabalar arkadaşlar....sitemizde yenileme çalışması var...spikeri şimdilik ayrı olarak indiremezsiniz,çünkü spiker extreme yaması ile uyumlu yapılıdı..sorun çıkartır..ama yakında orjinal oyun için editlenecek inşallah erken çıkarda tadına varırız oyunun