yasingiray Arkadaşlar benim fifa07 de suratlarla alakalı bir sorunum var. Oyunda oyuncuyu yakınlaştırdığında(gol sevinçlerinde veya faul pozisyonlarında kart gösterdiği anlarda)Suratlar simsiyah oluyor. Bunun nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşk.
yasingiray Orjinal Mesajı Yazan: firat_keskin423 kardeş yüklediğin yamadan kaynaklanıodur bendede olmustu yeniden yükledim düzeldi Denedim ama olmadı directX ten kaynaklanıyor olabilir.mi
matador_0407 kardeş biraz daha resim koyabilirmisin sorun tam anlaşılsın ama arkadaşın dediği gibi yamadan olabilir bide o oyuncu arap değilmi sahiden:D:D:D
yasingiray Orjinal Mesajı Yazan: matador_0407 kardeş biraz daha resim koyabilirmisin sorun tam anlaşılsın ama arkadaşın dediği gibi yamadan olabilir bide o oyuncu arap değilmi sahiden:D:D:D yok o oyuncu arap değil hleb bu arada yama yüklemedim
matador_0407 şey kardeş sorunununu sana söyleyeyim kesinlikle ekran kartından ati ekran kartlarında bazan böle olabiliyor tavsiyem oyunu sil baştan yükle eğer gene olmasa bida sil gene yükle oda olmasa ekran kartını değiş sata yap onu
yasingiray Orjinal Mesajı Yazan: matador_0407 şey kardeş sorunununu sana söyleyeyim kesinlikle ekran kartından ati ekran kartlarında bazan böle olabiliyor tavsiyem oyunu sil baştan yükle eğer gene olmasa bida sil gene yükle oda olmasa ekran kartını değiş sata yap onu Ben ATI RADEON 9500 kullanıcısıyım büyük ihtimal ondandır yine de çok saolun