crdsa Orjinal Mesajı Yazan: batuhanry iyi değil hiç sevinmedim bizim için iyi olacağını hissediyorum:):D
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Anders_52 Theo Walcott, Alexandre Pato gibilerini alıcaksın.... Gözlemcilerde İş Yok Real Madrid Yerine Marceloyu Buldu Hemen.
Ayrton Senna Da Silva Marcelo, Higuain, Gago, Robinho.... Hepsi managerlik oyunlarında yıldız oldu :D Vincent Kompany, Klass Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, İgor Akinfeev. Etraflarına biraz baksalar çok şey görecekler.....
Peshayat walla çok sevindim Bjk li olmama rağmen böyle bi yıldıızın ülkemize gelmesi..:) şimdi Fb transfer yaptıysa Bizimkilerde Atağa geçerler :D
Kokane Deivid gider, saglam Türk forveti alinir. Gökhan Ünal, Fatih Tekke gibi isimler. Yada böyle bi secenek var, Deivid Türk olsun :D:D Milli takimdada cok yararli olur. Icabinda forvet, icabinda sag kanat, icabinda top toplayici... :D:D:D:D:D
aLex13hLeB Orjinal Mesajı Yazan: UltraCimbom Bence Lugano yu gonderin. hiç sanmıyorum lugano'nun gitceğini ve de gitmesin top geçer adam geçmez felsefesini benimsemiş lugano :)
NuKe_15 3 yıl sonra sol kandada sol ayaklı bir adamın gelmesi olmlu ama 33 yaşındaki adama bukadar para verilmesi çok saçma bence Volkan Yaman daha yararlı olurdu..
03Gs1905 Roberto Carlos transferi yalan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Roberto Carlos ile sözleşme imzaladığı haberler doğru değildir. Kulübümüz daha önce de belirttiği gibi Roberto Carlos ile ilgilenmemektedir. Spor kamuoyuna duyurulur. Fenerbahçe Spor Kulübü http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7233 Konu kapatılmıştır..