Selamlar herkese,
4 senesi yöneticilikle olmak üzere geçen 5 senenin ardından herkes gibi bi yerde bırakmak lazım sanırım. 2002 de siteye fifa da attıgım golün replay’ini yollama amaclı üye olduktan sonra başlamıştı her şey.O zamanlar böyle değildi buralar tabi,ufacık bi forumduk ücbin küsür üyeyle.Ama ortam daha saglammıydı derseniz tartısılır.Zamanla büyüdü bu halini aldı.Bu halini almasında bizimde cok emegimiz var elbette.Günlerce sabahladıgımı bilirim su forumda,yama yapıcaz diye evden 1 ay cıkmadıgımızı,ee kolay degil CM-FM aleminde Makaay diye ün salmak.
Önceleri SCN bir zorunluluk bi ihtiyaç olmustu.Nasıl olmasın burasıyla yatıp burasıyla kalkıyorduk işte.Muhabbet süperdi,ortam süperdi.İyi dostlar tanıdım,hatta forumun tek bayan üyesiyle 8 ay güzel bi beraberliğim bile olmustu yine burada tanıstıktan sonra.O denli önemliydi SCN,böylesine önemli rol oynadı hayatımızda.Cok savastık burası için cok canlar yaktık gittik kiminin sitesini hackledik gittik kimiyle yüzyüze görüşüp kulak cektik,cok dost edindik cok düşman kazandık.
Ama son zamanlarda içimde hiçbir istek kalmadı yama yapma adına,internet adına,SCN adına.Üstelik vaktimi gecirdiğim futbol forumunda kalp kırmaktan baksa bişey de yapmıyorum.Diğer yandan üniversite hayatı lise gibi değil vakit ayırmam da söz konusu degil haliyle.Bu sebeple bırakmaya karar verdim.Neredeyse herkese ufakta olsa bi yardımımız dokundugu gibi bir o kadarda kalp kırmısımdır eminim.O arkadaslar kusura bakmasınlar hepsinden tek tek özür diliyorum,bu arkadasların geneli feneri tutmayanlardan olusuyor :) tekrar özür dilerim arkadaslar.
SCN imiş internet imiş yama yapmak imiş bunlara da cok takılmayın,hepiniz gencsiniz cıkın gezin dolasın hatun matun yapın.Sonra ararsınız bu vakitleri :) ama eminim bir cok kişi dinlemeyecek beni biz dinlememiştik vaktinde ordan biliyorum :)
Uğrarım yine ama yazmam sanırım eskisi gibi,herkes kendine iyi baksın.Ne konuda olursa olsun(FM,CM,SCN bunlar hariç tabi:)) bi sıkıntısı derdi olan scn_makaay@hotmail.com adresinden ulasabilir.Elimizden geldiğince bakarız.Vakti zamanında dertler cözmüşüzdür dimi Onur'cum :)
Görüşmek üzere SCN ahalisi bizi seveni de sevmeyeni de...