Uzun süredir transferi hakkında söylentiler çıkan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Servet Çetin resmen Galatasaray'da! Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalayan Galatasaray'da açıklama yapan Adnan Sezgin, sözleşmeyi faks yoluyla imzaladıklarını belirtti.
Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Sezgin, milli oyuncunun sözleşmeyi Sivas'ta imzaladığını ve faks yoluyla kendilerine gönderdiğini ifade etti.
Sivasspor Kaptanı Servet Çetin 13 Nisan'da yaptığı açıklamada, Galatasaray'a transferi konusunda Sarı-kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardıklarını doğrulamıştı.
Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Servet Çetin'in Galatasaray ile menajerleri aracılığıyla sözleşme imzaladığını bildirdi.
Uygun, etik olmayacağı düşüncesiyle Servet Çetin'in kendisinin sözleşmeyi Sivasspor'un Galatasaray ile oynayacağı maçtan sonraki hafta imzalayacağını ifade ederken, yıldız futbolcunun Galasaray'da başarılı olacağına inandığını söyledi.