Ankaraspor`un Brezilyalı forvet oyuncusu Silvino Joao de Carvalho, bilinen adıyla Jaba, ``Ligde şu ana dek attığım toplam 4 gol kariyerime yakışmadı`` dedi.
Turkcell Süper Lig`de sezon başından bu yana Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe`ye 1`er, Konyaspor`a ise 2 gol atarak toplamda 4 gole ulaşan Brezilyalı futbolcu, 27 hafta ``gol kısırlığı`` yaşadığını ve bunun için üzgün olduğunu söyledi.
Futbolculuk kariyerinde bu sezondaki gibi gol sıkıntısı yaşamadığını, çok çalışmasına karşın şanssızlıklardan dolayı göstermek istediği golcülüğünü bu yıl sergileyemediğini anlatan Jaba, ``Gol yollarındaki en önemli sıkıntım pozisyona girmekti. Bu nedenle de 4 golde kaldım. Bu gol sayısının benim kariyerime yakışmadığının farkındayım. Konyaspor`a bu maçta attığım 4 gol beni oldukça mutlu etti. Gollerimi, ligin kalan 6 haftasında da sürdürmek istiyorum`` diye konuştu.
Sezon başından beri yaşadığı gol sıkıntısını aşmak için antrenmanlarda sürekli çalıştığını, teknik direktörü Aykut Kocaman`ın da kendisine büyük destek verdiğini belirten Brezilyalı golcü, ``Beni sürekli yüreklendirdi. Golcü yapımın tersine gol yollarında etkisiz kalışıma duyarlı davrandı ve bunu aşmam için özel ilgi gösterdi. Bundan sonra görevimi daha iyi yaparak goller atmayı sürdüreceğim`` dedi.