_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 çok teşekkür ederim ben herşeyi yaptım ama scoreboardlar değişmio e_text ve 0_text ikisinide importladım ama gene aynı nedenini öğrenebilirmiyim. Nedenini diğer konuma yazdım.
deepain yaa kardesım ıkı aydır urasıorumm olmuyor olmuyor olmuyor delirmek uzereyım kitserver setup installer ve removee kapalı gozukuyor tıklıyamıorum enden kaynaklanıo?alalh rızası ıcın bırı yardımcı olsun yhaw??sımdıden tsk..
serginho_20 ya mertzy belkı yazmıssındır ama forumda en hızlı cevap veren sensın ben kitserverle krampon ekeleyemiyorum ne yapmam lazım map faln var:S
_M e E r t y z_ **Oyundaki oyuncuların , takımların , stadyumların , liglerin , turnuvaların isimlerini düzenlemeye.**
coskun_sezdi ya ben pes2008 Game Graphic Studio importlama bıras anlatırmısınız dosya var Game Graphic Studio programda var ama ne yapacagımı bılmıyorum acil
_M e E r t y z_ **Gkan abi GGS'yi Türkçeye çevirmişti.Onu indirirsen importlamaları sorunsuz halledebilirsin.**
murtaz MERTYZ KARDEŞ DİGER ŞEYE YAZDIM ASLINDA BELKİ GÖRMESSİN DİYE BURAYA YAZIYORUM LA LİGA FORMALARINI NASIL YÜKLÜYCEM NASIL MAP KAYDEDİCEM SENDE HAZIR VARSA YADA BULABİLİRMİSİN LA LİFA FORMA AMA KITSERVERE ATTIGIM ZAMAN GBD UNİ İCİNE ATTIGIM ZAMAN OLSUN MAP İCİNDE OLSUN Bİ YARDIMCI OLURSAN ALLAH RAZI OLSUN YADA SEN YAPSAN COK MAKBULE GECER LA LİGA FORMALAR YÜZÜ BOŞVER SAOL BEN LA LİGA FORMA PAKETİNİ İNDİRDİM AMA NASIL KURUCAZ NASIL MAPA EKLİYCEZ Bİ ANLATIVERSEN AYRINTILI NEYSE ACİLLLL CEVAP BEKLLİYORUMMMM MERTYZ PES6 YAMA COK GÜZEL OLMUŞ SAOL VAROL MERTYZ ACİLLLL LÜTFENN Bİ CEVAP YAZSSAN EGER FORUMDAYSAN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
_M e E r t y z_ **Formaları indirdikten sonra yapman gereken ise forma klasörünü C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/Kitserver/GDB/uni klasörü içerisine atmak.Bu arada map'in olup olmadığını kontrol et.**
gkmentuna kardeş sürem yoktu da sayfaların hepsini kontrol edemedim..acaba full forma setini indircem onda TSL formalarıda varmı...
gkmentuna Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Hayır yok malesef kardeş :( tüh...olsun....ha bi de şunu söleyim kardeş...şimdi konuya bakma fırsatım oldu...valla sorulan sorulara hemen anında cevap vermişsin...harbiden bence herkesin sana bi teşekkür borcu var..bendende sana bi TEŞEKKÜR.....çok saolasın
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: muhammed abdul abi bana bi tane GDB klasörü yollar mısınız?? lütfen Kitserver'ların içinde zaten GDB klasörü var.Eğer sende yoksa kendin bi klasör oluştur ve adını GDB yap olur biter.Sorunsuz çalıştırır ;) Orjinal Mesajı Yazan: gkmentuna tüh...olsun....ha bi de şunu söleyim kardeş...şimdi konuya bakma fırsatım oldu...valla sorulan sorulara hemen anında cevap vermişsin...harbiden bence herkesin sana bi teşekkür borcu var..bendende sana bi TEŞEKKÜR.....çok saolasın Eyvallah biladerr ;)
ayk Yaa bn herseyı yaptımda turkıye lıgınde formalar çook alakasız oldu ya bı turlu duseltemedım nasıl yapcam acaba... Fenerbahcenın forması herenveen forması nıe böle kı anlamadım valla.... yardımcı olur msun lutfen ...?
_M e E r t y z_ Maç içinde Heerenveen forması gözüküyorsa ; 1) Ya kitserver'ı tam olarak kuramadın 2) Ya da map dosyası eksik. Edit mode'da Heerenveen forması gözüküyor , maç içinde Fenerbahçe forması çıkıyorsa ; 1) Bu çok normal burda bi hata yok demektir.