spongebob.uygar Hey arkadaşlar Fifa 07 de SCN üyelirini yapıp birde takım yapçam.Özelliklerinizi verebilirsiniz.(ad,soyad,kontrol etme,hızlanma,doğum tarihi gibi...).
FifaMen Batuhan Akdeniz-16 numara 29.06.1992 Finishing,dribbling ve serbest vuruş özelliklerimi iyi yaparsan sevinirim.
musclecar_91 erdi buyuran 24 eylül 1991 sağ bek(cb) 37 numara özelliğim 75-80 arası olsun:)kardeş surname buyuran name ye erdi yaz
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: musclecar_91 erdi buyuran 24 eylül 1991 sağ bek(cb) 37 numara özelliğim 75-80 arası olsun:)kardeş surname buyuran name ye erdi yaz Sağ bek RB oluyor Cb değil. Cihat Kara 15 Kasım 1991 LM (Ortasahanın solu) özelliklerim 70 - 85 arasında olabilir. Forma Numaram 52
XII **bu iş bu şekilde amatör olarak yapılmamalı.Bi takım yapmak için detaylara inilmeli.bayraklarından (oyuncu)facelerine özenle yapılmıs formalarına..hepsi düşünülmeli.Bu iş siteye dün üye olmuş bir kişi tarafından iyi şekilde düzenlenemez.**
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: XII bu iş bu şekilde amatör olarak yapılmamalı.Bi takım yapmak için detaylara inilmeli.bayraklarından (oyuncu)facelerine özenle yapılmıs formalarına..hepsi düşünülmeli.Bu iş siteye dün üye olmuş bir kişi tarafından iyi şekilde düzenlenemez. Abi hakkını yeme çocuğun. iki ay önce üye olmuş :p
Gilmour Orjinal Mesajı Yazan: XII bu iş bu şekilde amatör olarak yapılmamalı.Bi takım yapmak için detaylara inilmeli.bayraklarından (oyuncu)facelerine özenle yapılmıs formalarına..hepsi düşünülmeli.Bu iş siteye dün üye olmuş bir kişi tarafından iyi şekilde düzenlenemez. dediklerine katılıyorum ama yapan kişinin yaşına bak.bırak zaten 2-3 gün sonra uğramaz.hem uğrasa bile bu işi kaldıramaz.biliorum burası çocuk parkı deil ama naparsın!!:rolleyes:
ezikpiç Melih KINLI 39 22.09.1990 gücleri ii yaparsasan sevinirim bide oyuncu faceleri yapıcak biri olsa yani resim versek facemizi yapsınlar
ts_club Orjinal Mesajı Yazan: XII bu iş bu şekilde amatör olarak yapılmamalı.Bi takım yapmak için detaylara inilmeli.bayraklarından (oyuncu)facelerine özenle yapılmıs formalarına..hepsi düşünülmeli.Bu iş siteye dün üye olmuş bir kişi tarafından iyi şekilde düzenlenemez. sen 2003 de üye olmuşun nolmuş senin ne katkın var bu siteye çocuğa haksızlık yapma
Ayrton Senna Da Silva Bu sitede 2002 de üye olanından 2007 de üye olanına kadar herkesin katkısı vardır bu siteye. XII abi, sende çocuğa haksızlık etme yav. Çocuğun bütün hevesini kırdın :p
BlackEagle92 arkadaşım sonuna kadar destek olmaya hzrım saana ayrıca bni de yaparsan swnirim kaleci Cemre Akman 22.06.1992 bşrlar
Winner35 ben galip numaram 42 olabilir sağ kanat özellikle hızımı ii yap şut ii olsun 18,09,1990 bişey sorcam fifa 07 de yeni klp yaptım opyuncuda aldım ancak menajerde yada nomal maçta o takım myok takımın adıda olmuyo nasıl yapabilirim onu