batuhanyeg almanya ligi amblemleri için teşekkürler ingiltere,italya ve ispanyanın da hd ambleri var mı
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: caglar92 arkadaşlar ingiltere ligi amblemleri veririseniz çok sevinirim şimdiden sağolun Linkteki konuda olabilir ;) TIKLA!
Rasay_90 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Valla nasil cevrildigini bilmiorum ama aradigin bi amblem warsa belki yardimci olabilirm:rolleyes: kardeş banada söke sporun amblemini atabilir sen sevinirim çok acil
alttantire16 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ http://www.iphpbb.com/board/ftopic-24867927nx54295-169.html bu linkte tsl ve lig A nin hd logolari war;) :p bundesliga icin verdigin linki kullandim pes fan editore atmayi basardim ancak tsl icin verdigin link calsmiyor bildigin baska bir link varsa atarmsn
CaN_21 Mert abi öncelikle özür dilerim.Sende hacettepe,kocaelispor ve esesin pesfan için amblemleri varsa koyabilr misin lütfen?
New HeRo 61 arkadaslar ben png formatına getiriyorum boyutunada ayarlıyorum eklerken "PNG files must be indexed format" die bi hata veriyo neden acaba ??? yardımcı olur musunuz...
MasMaviSimSekLer_ADS_01 Beyler bana acil ADANADEMİRSPOR'un pesfana uyumlu hd logosunu bulabilir misiniz?
prige beyler bu lig amblemleri nasıl değiştiriliyo takım logolarını değiştirebiliyorum ggs ile ama ligleri yapamıyorum yardımcı olun hiç biyerde bulamadım yada benim e_text i other a üstüne türkcell süper lig logosunu ekleyip buraya koyarmısınız yardımcı olmak isteyen olursa e_text imi buraya eklicem
anL.. **Biri şuraya oyuna nasıl PES Fan Editor ile logo atılır uzun uzun yazabilirmi :mad: :square: **