CrossOver Kurt Cobain 13 yıl önce bugün, yanında bir tüfekle Seattle'daki evinde ölü olarak bulunmuştu. O günden bu güne yaşamı ve ölümü hakkında çok şey yazıldı çizildi ama şu anda bunların bir önemi yok. Müziğin tarihi gelişimine yön vermiş bu önemli şahsiyeti saygıyla anıyoruz. http://www.bobiler.org/monte.asp?id=116
playaanil Orjinal Mesajı Yazan: Rogerio_Deivson nefret ederim kurt cobain'den... Nefret ediyorsan niye yaziyorsun bu konuya ozaman??? Ben Muzigini dinlemem ama yinede saygi duyulacak bir sanatci Ben Tupac'i cok begeniyorum VE o da Cobain den 2 Yil sonra öldü
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Rogerio_Deivson nefret ederim kurt cobain'den... Biri senden ya da hoşlandığın birinden nefret etse ne düşünürdün acaba :rolleyes: Görüşlere saygı duymasını ne zaman öğreniriz o zaman adam olur bu ülke işte o zaman.Ama tam ne zaman Allah bilir orasını.. :)
RentleSsPR belki bu tarzı sevmiyor olabilirsiniz ama başkalarını düşünürseniz Kurt Cobain i anmalısınız çünkü o başkalarının sevdiği müzik türüne cok sey kattı ;) Saygıyla anıyoruz...
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: Stewie belki bu tarzı sevmiyor olabilirsiniz ama başkalarını düşünürseniz Kurt Cobain i anmalısınız çünkü o başkalarının sevdiği müzik türüne cok sey kattı ;) Saygıyla anıyoruz... ben rock müzigi dinliyorum... mesajim galiba biraz seviyesiz olmus:o
Eagle-Eye bi kere nirvana'nın rock ile alakası olmadığından ne rock'ın 2pac'i olabilir ne de rock müziğine bir şey katabilir. yaptığı müzik grunge'dır. artı ben rap dinlemem ama bu tupac'ten nefret ettiğim ve oh be rap söyleyen bir kişi daha öldü diyeceğim anlamına gelmez.
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye bi kere nirvana'nın rock ile alakası olmadığından ne rock'ın 2pac'i olabilir ne de rock müziğine bir şey katabilir. yaptığı müzik grunge'dır. artı ben rap dinlemem ama bu tupac'ten nefret ettiğim ve oh be rap söyleyen bir kişi daha öldü diyeceğim anlamına gelmez. rock müzik alt dallara ayrılır. grunge da bunlardan biridir.. yani grunge u rock müzik olarak görebiliriz.
Eagle-Eye grunge o dönemki rock'tan ayrılarak doğmuştur o tamam da ben tarz ve trend bakımından rock'ın bir alt kategorisi olduğunu düşünmüyorum.