EM.R Arkadaşlar alın size bir ZEKA Testi sitesi... Bi GOOGLE Grubunun yarattığı bir yer galiba. Bi bakın derim. ADRES : IQ TESTİ
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: _Venom_ Ne kadar doğru bilmem ama 148 çıktı sen süper zekaymiszin.. benim iq 103 yani ortanin üzeri bu kadar zeka bana yeter...
RentleSsPR Orjinal Mesajı Yazan: Rogerio_Deivson en düsük hala benim:D arkadaşım bunun gercekten zekanı ölçtüğü söylenemez ki.Hem herkesin farklı yönlü zekası vardır,belki sayısal yönün zayıftır ama diğer yönlerin iyidir o yüzden takma ne olacak
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: Stewie Orjinal Mesajı Yazan: Rogerio_Deivson en düsük hala benim:D arkadaşım bunun gercekten zekanı ölçtüğü söylenemez ki.Hem herkesin farklı yönlü zekası vardır,belki sayısal yönün zayıftır ama diğer yönlerin iyidir o yüzden takma ne olacak zaten pek takmiyorum zaten orta üstü zeka yaziyor yani geri zekali degilim...
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Stewie 142 (fule yakın bekliyordum aslında ama...) ben de öyle bekliyordum. benim de 142 çıktı
mamo 133 cikti, bundan iki sene önce security testlerine girmistim bu iq testinin nerdeyse yüzde yüz benzerini vermislerdi. Yani bu iq testi gayet gercek test, tabi verdigi puanlari bilmem