A Milli Takım, 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Yunanistan'ı deplasmanda 4-1 mağlup etmenin gururunu yaşarken, maç sırasında farkedilmeyen bir rezalet ortaya çıktı.
Rezalet, Tuncay'ın Yunanistan karşısında beraberliği kazandıran golünden sonra yaşandı. Maçı yayınlayan Yunan televizyonu gol sevincini yaşayan Tuncay'ın ismini ekranlara yansıtırken, yıldız oyuncunun isminin yanında Türk bayrağı değil, Norveç bayrağı yer aldı. Bilindiği gibi Norveç de Türkiye ve Yunanistan ile beraber C Grubu'nda yer alıyor.
Maç öncesi İstiklal Marşı'mızın ıslıklanması ve Yunan fanatiklerin Atatürk aleyhine açtığı pankartın üzerine tuz biber eken bu skandala Yunanlı yönetmenin bir hatasının mı yoksa kasıtlı bir tercihinin mi yol açtığı bilinmiyor.
&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaraton%2Ecom%2Etr%2Fnews%2Ephp%3Fnews%5Fid%3D25323">
&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaraton%2Ecom%2Etr%2Fnews%2Ephp%3Fnews%5Fid%3D25323