Özel bir televizyonda yayınlanan ’Çizgi Dışı’ programına eşiyle birlikte katılan FIFA kokartlı hakemlerimizden Kuddusi Müftüğlu ilginç açıklamalarda bulundu.
LİG TV’DE yayınlanan ’Çizgi Dışı’ programına eşiyle birlikte katılan FIFA kokartlı hakemlerimizden Kuddusi Müftüğlu ilginç açıklamalarda bulundu. 6 Şubat 2005’teki Beşiktaş-G.Birliği maçında kural hatası yapan Müftüoğlu, yaşadıklarını şöyle konuştu:
“Gençlerli Ali Tandoğan’ın golünde ’çift düdük’ çalmıştım. O an hatamı farketmedim. Ama otele geldikten sonra durumu anladım. İstanbul’da ortalık bembeyazdı. Uzun süre dışardaki beyazlığı izledim. Sonra otobüs ile gece Ankara’ya gittim. Molada inince dakikalarca hüngür hüngür ağladım.”
‘FUTBOLCU BASKISI KÖTÜ’
TÜRKİYE’DE güven sorunu yaşandığını ve komplo teorileri üretildiğine dikkat çeken Müftüğlu, hakem yorumcularına da gönderme yaparak; “Biz kamera ile maç yönetmiyoruz. Kamerayla ben de mükemmel maç idare ederim” dedi. Müftüoğlu “Bizi seyirci etkilemiyor, ilk dakikadan itibaren futbolcular en küçük bir faulde etrafımızı sarıp baskı oluşturuyor.”
‘HAKEM SIKI AJAXLIYMIŞ’
DİĞER konuk İsmet Arzuman ise ’Ben de bir kötü maçtan sonra duşta ağladım’ derken Ajax-PSV maçında hakemin gol sevinciyle ilgili de ’Hakem ya sıkı Ajax’lı, ya da yardımcısıyla çok iyi bir avantaj oynattılar, gol olmasına seviniyor’ dedi.