BuLLeT Pescem nikli arkadaşın rapidshare'e gönderdiği pes6 expert guide'ı indirmek istiyorum ama şifresini bilmiyorum. Bilen biri özelden yazabilir mi lütfen? Hatırlamanız için adresi de veriyim http://rapidshare.com/users/O3TQXO
SeRCaNSeNeR Orjinal Mesajı Yazan: Drk yolladım özeline.... beyler rica etsem banada yollıyabilirmisiniz
BuLLeT özellerinize yolladım. lütfen şifre isteklerinizi şifreyi en son alandan yapın. mesela şuan sercansener'den... gibi. :)
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: ersoyodabas niye özele yollanıyo ortaya söylenmiyomu:confused: Forum Kuralları Madde 17. Crack ve serial gibi yasadışı şeylerin paylaşımı yasaktır .
XII **Arkadaşlar şifresi ben mevcut fakat kotalı olduğum için indiremiyorumz.İndirince banada cdyi gönderebilecek(kargoyla ben ödicem) bir arkadaş varsa werim şifresini.yapabilcek varsa PM atsın..**
jackosman Orjinal Mesajı Yazan: sariman sifreyi biri bana da yollarsa cok makbule gecer. simdiden tesekkürler Özele yollarsan sevinirim şifreyi... :).Teşekkür ederim .