ibo1903 o zmn fenerde 7 tane yabanci oluyo r.carlosda eklenmis(kezman/deivid/alex/appi/edu/lugano/carlos.........
Venom **Yamanın çıkış tarihinde Carlos Fenerbahçe2de değil. Son transferleri bekliyorsan sen, çıkacak olan "Yaz Aşkı" adlı yamayı indirmen gerekecek.**
ibo1903 paket 4.0 in calismasi icin gereken 7,0,2 yamasina ben turksportaldan baktim orjinal cd istiyomus...
tayfun5590 yamayı kuramıyorum ya yaz aşkını indirdim kurdum içinede yapıştırtım başka ne yapmam gerekiyo
rockipsiz ya arkadaslar ben bu fm2007_patch_7.0.2 yamayi indirdim crack istio nerden bulucam bunu bana b' yardim edin En kisa surede cevaplarinizi bekliom
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: rockipsiz ya arkadaslar ben bu fm2007_patch_7.0.2 yamayi indirdim crack istio nerden bulucam bunu bana b' yardim edin En kisa surede cevaplarinizi bekliom Bn upload etmiştim. Linkini özel mesajla göndereyim..
selcuk1032 ya ben yukledim 7.0.2 yi sonra yamayi yukledim craki de indirdim daha sonra oyunu actim acildi yeni oyun dedim sonra yukluyo masaustune gelio dittttttttttt ses gelio sonra kendiliginden kapaniyor lutfen yardim edin
ugur14 YENI OYUN DEDIM YUKLERKEN MASAUTUNE GELDI VE OYUN KAPANDI BIR YARDIM EDIN OZEL MSJ YAZIN KIMSE TINLAMIYORMU BIZI
federico23 arkadaşlar paketi indirdim ama nereye yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim