sercan1903 Arkadaşlar 1 haftadır mail atarken msn'den hep şu sorun çıkıyor karşıma; Bİlgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ! "This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed."
Gökhan Ya Bende Bir Arkadaşa Mail Atarken Hep Bu Sorun Geliyordu, En Sonunda Arkadaşıma Yeni MSN Adresi Aldım :) Sorun Nedir Bende Çözemedim.
Neo Gönderdiğin mail adresi geçerli olmadığı için bu sorun çıkar ve sana ayrı bi mail olarak bu hata iletilir. Gönderdiğin mail adreslerini kontrol et.
sercan1903 Daha önce bu sorunla karsılaşmadım,bu aralar çok sık oluyor bazı arkadaşlara mail gidiyor bazı arkadaşlara gitmiyor yani ing yazı çıkıyor anlamadım valla yok mu bir çaresi ya!
Neo Cevabımı okumuyomusun yazdım nedenini. Bazı dediğin arkadaşların mailleri yok kullandıkları msn ler posta destekli değil anlatabildim mi? Örnek: ****@hotmail.com ****@msn.com gibi bunların dışında ****@dfaasd.com gibi sallamadan bi adresden msn kullanıyolarsa buna mail gitmez dolayısıyla sana iletilemediği iletisi gelir.
MuhammetCelik ama gmail , gazetedeki mailleri desteklemiyor ben bi yazara mesaj yazmak istedim yazamadım o çıktı anlamadaım gitti gmail içinde gecerli adama msj atamıyorum