best coach yamayı indirdim dosyaları dkz studio ile açılan e text ve 0 text e kopyaladım oyunu açtım isimler şeffaf değildi scoreboard ve dakika gösteren yer de bembeyazdı bunu nasıl düzeltebilirim
onnur arkdaşlar patch olarak değil importlayarak yapın..manuel olarak yani..yada sadce unknow_00151 dosyasını e text e import edin..(warsa eğer)
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: onnur arkdaşlar patch olarak değil importlayarak yapın..manuel olarak yani..yada sadce unknow_00151 dosyasını e text e import edin..(warsa eğer) ben kendim tek tek manuel olarak yaptım
benozgurum Extreme Patch çalışmasında okumuştum o skorboard dosyasında trojen olduğu için çalışmaya eklenmemiş.İşin diğer tarafı bende o dosyayı kurduğum halde çalışmadı beyaz ekran verdi skorboar istiyorsanız bunu indirin sorunsuz çalışıyor ;) http://rapidshare.com/files/11772586/0_text____e_text.rar.html
benozgurum içinde o text ve e text klasörü var o text'i o texte e texti e texte import et save as yap dat klasöründekiyle oluşturduğun dosyaları değiştir açar.
alexdesouza20 Orjinal Mesajı Yazan: benozgurum içinde o text ve e text klasörü var o text'i o texte e texti e texte import et save as yap dat klasöründekiyle oluşturduğun dosyaları değiştir açar. İbrahim Tatlıses'in tek tek şarkısına döndü valla text text :D
NeFaKo Orjinal Mesajı Yazan: alexdesouza20 Orjinal Mesajı Yazan: benozgurum içinde o text ve e text klasörü var o text'i o texte e texti e texte import et save as yap dat klasöründekiyle oluşturduğun dosyaları değiştir açar. İbrahim Tatlıses'in tek tek şarkısına döndü valla text text :D :D :D :D :D :D
m_genc Orjinal Mesajı Yazan: benozgurum Extreme Patch çalışmasında okumuştum o skorboard dosyasında trojen olduğu için çalışmaya eklenmemiş.İşin diğer tarafı bende o dosyayı kurduğum halde çalışmadı beyaz ekran verdi skorboar istiyorsanız bunu indirin sorunsuz çalışıyor ;) http://rapidshare.com/files/11772586/0_text____e_text.rar.html BENDEDE BEYAZ ÇIKIYODU BAKALIM OLURSA HELAL SANA OLMAZSA BEKLE Bİ ŞEY YAZCAM....