FifaMen Son 1 haftadır banlıydım.Bazı arkadaşların kafalarında soru işareti oluşmuş neden banlandığım hakkında.Banlanma sebebim küfürdür evet doğru.Fakat ne yazıkki bu küfürü ben yazmadım.Zaten konuda küfür yazılabilecek bir neden yok eğer dikkat ettiyseniz.Ayrıca o küfürü yazıktan birkaç saniye sonra silmemde cabası.Zaten scn yöneticileri bu kadar ağır bir suça sadece 1 hafta ban cezası verdiler.Çünkü ortada site ahalisine ya da yöneticilere edilmiş bir küfür yoktu.Tek bir kelime vardı sadece.Bu küfürü o konuya yazan kuzenim olacak 11 yaşındaki Hakan amipidir.Gördüğüm anda sildim zaten mesajı fakat bir arkadaşımız haklı olarak şikayet etmiş olacakki artık geç kalmıştım.Zaten beni bu forumda tanıyanlar bilir böyle şeyler yapmayacağımı. Saygılarımla; Batuhan Akdeniz-fifamen
03Gs1905 Sana ban cezasını veren bendim.Bundan sonra daha dikkatli olursun umarım çünkü yaşça küçük arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar yol göstermemiz ve örnek olmamız gerekiyor.Kuzenine de gerekli uyarıları yaparsan o da üye olsun sitemize bekleriz.Buradaki havayı anlarsa neden birbirimize kardeş gibi bağlı olduğumuzu görürse sana hak verecektir..
FifaMen Ilg1n ve destegin için çok tesekkur ederim,zaten bu olaydan sonra odama zor g1rer b1raz daha buyusun bence;)
FifaMen 1-Kimin banladığını bilmiyordum 2-Site ahalisinin beni yanlış tanımasını istemedim. Ama bu kadar kişinin de görmesi yeterlidir.Eğer isterlerse konumu silebilirler;):)