basketci_cem ya firat_keskin423 bn senin dediğinden bir şey anlamadım bn şimdi daha yüklemedim fifa 07 türkçe spikere tıkladım korşıma netload serioad filehosting diye bir site çıktı bn bu işten bi şey anlamadım lütfen yardım et kardeş
iBoCaN_uA aynen bende indiremedim o siteden zaten baska seyde indiremedim biri bilen anlatsın bize lütfennnn
pesdelisi2 arkadaşım en iyisi orjinali ayrıca arada ses gidiyor tr spikerde. en iyisi ingilizce bence öyle yap.
kutibjk dosyalar bölümündeki türkçe spikeri indirmek için olan linkler çalışmıyor.. indirmiş arkadaşlardan ricam dosyaları rapidleyip linklerini yazsanız..
Neo Orjinal Mesajı Yazan: kutibjk dosyalar bölümündeki türkçe spikeri indirmek için olan linkler çalışmıyor.. indirmiş arkadaşlardan ricam dosyaları rapidleyip linklerini yazsanız.. İndiremedim demede bozuk de ne güzel. Continue with a free download a tıklayıp sürenin geri saymasını bekleyip catchpa sayılarını yazman lazım. Sonra yine geri sayacak ve indirmeye hazır olacak dosya.
kutibjk tamam indirdim sonunda.. audio'nun içine attım değişimi kabul ettim..oldu zannetmiştim ama oyuna bir girdim ; spiker sesi hepten gitmiş..ne türkçe spiker var nede ingilizce..
hazo21 kanka ben yaptım dediğin gibi ama arada bi ilk yarı bitti skor 2-0 diyo bide arada adamların ismini söylüyo o kdr
hayrettin_ Orjinal Mesajı Yazan: tugay_54 http://www.soccercenter.net olması lazım elle yazın gardaş nereye yazacaz?