1930 Arkadaşlar biz arkadaşla direct ipden oynamaya çalıştık. hamachi açıkı. ipyi yazdık. herşeyi yaptık bağlanamadık lütfen yardım edin.:)
BlackEagle92 kardeş biriniz host olcksınız( host olanın eklemesine gerek ykk.)diğerimiz connect olcak connect olan eklicek oyuna girceniz sonra host olan hostlayıp beklicek diğeri de eklediği ipi işaretleyip connect dicek oyuna girceniiz!
DonVito_58 Kardeş eğer arkadaşın dediklerini yapıyorsanız hala bağlanmıyorsa crack'ı değiktirik crack dan dolatı olabiliyor
DonVito_58 Kardeş eğer arkadaşın dediklerini yapıyorsanız hala bağlanmıyorsa crack'ı değiktirik crack dan dolayı olabiliyor
DonVito_58 Kardeş eğer arkadaşın dediklerini yapıyorsanız hala bağlanmıyorsa crack'ı değiktirik crack dan dolayı olabiliyor
DonVito_58 ya baglatı düşüktü bastım sayfa görüntülenemiyor dedi geri dedim bidaha bastım yine aynı oldu 3 ye gönderdi öbürlerinin gideceğini ne biliyim dimi ama
musclecar_91 hamachinin sürümü kaç 1.01 ise güncelle 1.0.5 olması lazım karşı tarafınkide öyle olması lazım yoksa uyuşmazlar baglanamassınız bn arkadaşalrla online oynuyorum hamachiden sürümelr aynı.