Orjinal Mesajı Yazan: roninfb
beyler bu fifanın formları nerelere atılıyo ayrıca nasıl yapılıyo bilen varmı_? sayın editörler ben forumu dolaştım ama bu kits meselesi var gibi sanki insalar bunları kendi makinelerine yüklemek ve oyunlarını daha da eğlenceli yapmak istiyolar ama nasıl yapıldığını bilemedikleri için mağdur oluyolar enm azından bu tür dosyaları koyan arkdaşlar size söylüyorum lütfen içine nasıl yapıldığı hakkında yazsınlar ama herkezin anlayacağı şekilde bu sizin için okadar da zor olamasa gerek diğer arkadaşlarıda bundan mahrum bırakmayalım
birisi formalar demiş eyvallah sağolsun koymuş oraya ama gel görki ancak resimlerine bakıyoruz :):) yani içine deseki arkdaşlar şuraya şu şuraya kopyala yapıştır dese mesela eminim bende bişiler yapıcam:))::
Formaları oyuna eklemek için çeşitli yöntemler var;
Örneğin Creation Master ile eklersin Kit Raptor ile eklersin
Creation Master ile ekleyeceğini varsayalım
Programı indirdin ve açtın sol üstteki FILE kısmından Open-Auto seçeceksin biraz bekledikten sonra db açılacak...
Sonra TEAMS kısmından ayalarını değiştireceğin (formasını ekleyeceğin, oyuncu özelliklerini değiştireceğin vs) takımı seçeceksin...
Takımımızı seçtik üstte 5 hane göreceksin... GENERIC - POSTER - FORMATION - KITS - ASSETS
KITS kısmına giriyorsun, takım formalarını gördün home ve away vardır muhtemelen bunlardan herhangi birini değiştirmek istiyorsan LOAD kısmından yeni formamızı ekliyoruz mini formamızıda aynı şekilde ekliyoruz eğer 3. bir forma ekleyeceksen THIRD yazısının önce sağındaki kutuyu sonra solundaki kutuyu işaretliyorsun, bir uyarı gelebilir yes diyorsun ve LOAD kısmından ekleyeceğin formayı bulup tamam diyorsun minikiti de (küçük formamızı) load kısmından aynı yolla ekliyoruz ve FILE kısmından SAVE diyerek yaptığımız değişikliği kaydediyoruz...
Programı kapatıyoruz ve oyunumuza giriyoruz, ve formamız değişmiş;
Yalnız önemli bir konu eğer 3. bir forma eklemiş iseniz kilitli olduğundan göremeyeceksiniz, bunu açmak için FIFA'M 07 kısmından MAĞAZAMIZA gidiyoruz ve eklediğimiz takımın formasını bulup kilidi açıyoruz, böylece üçüncü formamızıda kullanmaya hazırız;)
NOT : Daha uzun ve resimli bir anlatıp yapmak isterdim ama vaktim yok ve yaklaşık 2 hafta giremeyeceğim, daha sonra görüşmek ümidiyle...
Iyı oyunlar, Iyı eğlenceler;)