ozkan_bjk arkadaşlar bu 2007 sıpıker yamasını indirdim nereye atilacagini bilmiyorum ?lutfen yardimci olursaniz sevinirim emege saygı.
qwert1989 Audio klasörünün içindekileriyle değiştir.. Ama önce yedekle orginalleri sonra indirdiklerini at üstüne..
Anelka06tr şimdi bu konu bunların konuşulacağı yer değil. Konuyu açan arkadaşımız çok güzel bi çalışmanın içinde. Onu tebrik ediyorum. Arkadaşım bence sesin spiker yapmak için çok uygun. Takıldığın konularda ben sana yardımcı olabilirim. Bende bunu yapmak için çok uğraştım. Ama sesim uygun değil. Seni sonuna kadar destekliyorum. Önemli olan ordaki tüm sesleri çevirmen. Fifa 07 spikerde 06 dakinden fazla söz var. Tümü çevirirsen bundan sonra çıkacak oyunlar için süper altyapı olur. Sonsuz destek
asasmaz arkadaşlar şimdi sitede olan veya başkaların çevirdiği spikeri boşuna indirmeyin çok kötü gerçekten nerde pes 6 high Quality super patch deki spiker nerde fifa spikeri ayakla vuruyom harika kafa vurdu gol oluyor top dışarda diyor :D
ezik adasda bencede kesin yüklemeyin ben yükledim yüklemez olydım fifada n attı fifa nanay oldu benim 1 saat gene fifa yüklemekle uğraştım