_M e E r t y z_ Arkadaşlar yabancı bi sitede gördüğüm HD logoları sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.Özellikle Federasyon logoları çok güzel. HD AMBLEM INNDIR!
_M e E r t y z_ **Kullandığın Scoreboard yamasına göre değişir."Türk TV Kanalları (By GC veya Huso)" yamasını kullanıyosan evet gerçekten pek iyi gözükmüyo ama 14 in 1 Yabancı TV Kanalları gibi yama kullanıyosan baya kaliteli bi görüntüsü var bence.**
yagiz36 ya mert abi linki tıkliom filefr açılıoda downloadı tıkılıom biseler yazıo inmio :confused: :confused: yardım lütfen
bulkane Buyur kardeşim; http://dodownload.filefront.com/6471155//57e826c775aaf8f7b20eb14d3318bb7f923042639fee61eae234f74f42d62f8749147fd488eebdd2
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: yagiz36 ya mert abi linki tıkliom filefr açılıoda downloadı tıkılıom biseler yazıo inmio :confused: :confused: yardım lütfen Linkte kesinlikle bi sorun yok.Yorum yazarken emin olmadan yazmayalım.
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: yagiz36 tmm abi indirdim saolasın emegine saglık Zaten alıntı ama paylaşım için diyosan önemli değil.
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: Zombi3 Ali Eyvallah Canım.. :D Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Bişi değil. bunda bir şey yok ama 2 mesaj arasındaki zaman farkı gerçekten çok ilginç :D
ykagan Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: yagiz36 tmm abi indirdim saolasın emegine saglık Zaten alıntı ama paylaşım için diyosan önemli değil. pardon eline saglık fare tıkına saglık :D:D:D:D