Milan ile oynamak çok zevkli oluyor. Denemediyseniz deneyin. Oyunun başında Milan ile başladım bütçe çoktu. Berlusconi benden dünya çapında bir yıldız transfer etmemi istedi. Genç ama ucuz olmayan bir çok oyuncu aldım. Elano, De Guzman, van der Vaart, Quaresma gibi. Ronaldo ve Inzaghi'yi satmak istedim. Inzaghi'yi alan olmadı. Ronaldo ise Valencia'nın sözleşmesinin süresini kabul etmedi. Elimde kaldılar. Kaleci olarak Stekelenburg'u, forvet olarak Klasnic'i aldım. Defansa C.Davis ve vandenBorre'yi aldım. Ayrıca D.Carvalho ve Hitzlsperger'i aldım. Çok zevkli oldu. Tüm transferler için 200 M $ harcadım ve sadece 1 M $ aldım. Berlusconi yıldız bir oyuncu alana kadar transfer bütçesini arttırma isteğime olumlu yanıt verdi. 100 M $ bütçe kaldı (transfer bütçesi değil). Ama transfer bütçesi 1 M $ kaldı. Arttırmalarını istediğimde yapılan harcamaların yararını henüz göremediklerini söylediler.
200 M $ harcayarak transfer yapmak çok zevkliydi. Ancak İtatlya'da her sezon bir AB uyruğu olmayan oyuncu alınabiliyor. Bu beni zorladı. Çünkü bir çok brezilyalı oyuncu ve Nakamura vardı. Ayrıca bir çok AB den olmayan ülke oyuncuları almak istedim alamadım.
Siz de deneyin bence Milan'ı. Lig çok güzel geçiyor. Lige -8 puandan başlamandığı için şampiyon olmak çok zor. Bunu başarmaya çalışmak çok zevkli.