Ballthang İnteraktif lig de oyun oynarken registration code istiyor.Bana biliyosanız o code verirmisiniz.Oyun orginal değil.Ama duyduğuma göre fifa 07 online patcher varmış.O program online oynamayı sağlıyormuş.BİR YARDIM EDİVERİN
trapdoor SE herkez bişeyler duyuyor arkadaş, EA in kolay kolay kırılamayacağı noktalardan biri online
10UR İşte yıllardır söylediğim şey de bu. Zaten orjinal almak gerekiyor, sahtesi ayıp. Kızlarla gezip formalitere para vereceğinize, sigarayıda bırakın, orjinal alın sonra bakın online oyun keyfi nasıl:)
withche.07 Bana oyunu yüklemek için registration code lazım.Lütfen PES 2008 i olan bi Allah'ın kulu yardım etsin.Çok sevinirim.
Arslanoglu Arkadaşlar Yeni KONU NASIL AÇILIR bilemedim bana yardım edin. Sorumu burda soruyorum. Bende Orjinal Fifa 07 var.İnteraktif lig'e nerden kayıt olunur ve oyuna nasıl girilir.Lütfen yardım edin allah rızası için.Teşekkür ederim.
djfatih0696 arkadaşm benimki zaten orjinal napcam 'registration code' ne bilen warsa.. :confused: :confused: