berkqhack arkdslar bjk de oynuyrum 4 yil ust uste turkiye kupasi super lig fln aldim ama bska klupler tarfindan bana teklif gelmiyo... nasil olck da bana buyuk klupler trfindan teklif gelecek_???
Burix_1907 belki başka lig seçmemişsindir yada istersen büyük kulübün birine yeni menajer aç ordan onu kov sonra kendin başvur
berkqhack ewt sadece turkiye ligi sectim onu degistirebilimiyiz... 5 yil oynamisim simdi yeni oyun acarsam yazik olck..
ergun_o Orjinal Mesajı Yazan: Burix_1907 belki başka lig seçmemişsindir yada istersen büyük kulübün birine yeni menajer aç ordan onu kov sonra kendin başvur bu yeni menajer aç ma nasıl oluyor..yardımcı olabilirmisiniz
Burix_1907 Orjinal Mesajı Yazan: berkqhack ewt sadece turkiye ligi sectim onu degistirebilimiyiz... 5 yil oynamisim simdi yeni oyun acarsam yazik olck.. maalesef degistiremiyoruz olsun sende kendini takimina adarsin
jacket bu sana ii bi tecrübe olur,bi daha oyun açtığın zaman avrupa liglerinden bi kaçınıda açarsın...
ergun_o Orjinal Mesajı Yazan: Burix_1907 yeni menajer acmak icin optins== new user diyoruz bu dediğini yaptım ama sadece turkiye ve milli takımlar arasından takım secmeme izin veriyor..bir avrupa takımı nı nasıl secicem.yoksa bu konuyu acan arkadasın yaptığı hataya bende mi düştüm..ama ben sadece turkiyeyi secmemiştim ki..nasıl anlıcam hangi ligleri sectiğimi..
Burix_1907 Orjinal Mesajı Yazan: ergun_o Orjinal Mesajı Yazan: Burix_1907 yeni menajer acmak icin optins== new user diyoruz bu dediğini yaptım ama sadece turkiye ve milli takımlar arasından takım secmeme izin veriyor..bir avrupa takımı nı nasıl secicem.yoksa bu konuyu acan arkadasın yaptığı hataya bende mi düştüm..ama ben sadece turkiyeyi secmemiştim ki..nasıl anlıcam hangi ligleri sectiğimi.. demekkı sende başka lıg seçmemişsin yeni oyun açarken bence en az 3 tane lig seçin
furkanbaba71 Hangi ligleri seçtiğini görebilmek için Oyun Durumu na gir orada hangi ligleri seçtiğin yazar İngilizcesi Game Status herhalde
furkanbaba71 Hangi ligleri seçtiğini görebilmek için Oyun Durumu na gir orada hangi ligleri seçtiğin yazar İngilizcesi Game Status herhalde