bilcell Arkadaşlar Googlede Fatbhbuilder2007 yi okadar aradım ama bulamadım.Acaba Fatbhbuilder2007 nin downloadını verebilirmisiniz.
bilcell Arkadaşlar elimde fb nin 100 yıl formaları var ama ekleyemiyorum. Yardım edermisiniz.elimde gerekli proğramlarda var.
bilcell Orjinal Mesajı Yazan: BlackEagle92 al kardeşim kndim upload ettim;) http://dosyam.net/?id=te2ngb Acaba Fatbhbuilder i Fıfa 2007 dosyasının içine mi koyuyoruz.yoks herhangi bir yere mi?
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: bilcell Arkadaşlar elimde fb nin 100 yıl formaları var ama ekleyemiyorum. Yardım edermisiniz.elimde gerekli proğramlarda var. 500 kere anlatıldı abi artık ama ben 501 i yapıyım.Fb nin 100.yıl formalarını bitmapa çeviriceksin paintten daha sonra kit raptor dan load bitmap diyeceksin.Bitmapa dönüştürdüğün formayı seçeceksin ordaki boşluğa o forma gelecek.Daha sonra üstten takımı seçeceksin sonra da import diyeceksin bu kadar;)
fernando9torres fifada çok iddiam var fifada kimse yenemedi yenebilene para bile veririm tabi yenebilirlerse alibjk_90@hotmail.com