trapdoor SE büyük resim harbiden çok büyük olduğu için sağ tıklayıp hedefi farklı kayıt et demenizi tavsiye ederim değişiklik belki *.o resminden pek anlaşılmıyor ama oyun içinde kendini hissetirir derecede var... + yönde ;) DOWNLOAD LINKI:BURAYA TIKLA
trapdoor SE saolasın, saçı nasıl keseriz bende onu düşünüyordum, çünkü kafanın içine koyduğumda, uzaktan belli oluyor, ama yakından olamuyor tabi ... ama yinede bir fikrim var tabi :D
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: trapdoor SE saolasın, saçı nasıl keseriz bende onu düşünüyordum, çünkü kafanın içine koyduğumda, uzaktan belli oluyor, ama yakından olamuyor tabi ... ama yinede bir fikrim var tabi :D :Den yakın zamanda saçı kesmen dileğiyle.Şu ea sports adam olsa 2 yıldır adamı saşçlı yapmazdı:D Yine de seviyoruz tabi,o başka:)
JacKSpaRoW oturtmayı çok güzel yapmışsın ama ki ama modelleme çok hatalı appiah ın kafası okdar uzun ve geniş deil ve küçük bir kafası war sen çok uzun kafalı bi modele çalışmışsın daha ii bi modele bu oturtma süper olur bu appiaha hiç benzememiş alakası yok fifanınki tercihimdir.
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: JacKSpaRoW oturtmayı çok güzel yapmışsın ama ki ama modelleme çok hatalı appiah ın kafası okdar uzun ve geniş deil ve küçük bir kafası war sen çok uzun kafalı bi modele çalışmışsın daha ii bi modele bu oturtma süper olur bu appiaha hiç benzememiş alakası yok fifanınki tercihimdir. kullandığım model zaten FIFA'nınki arakadaşım ayrıca appiahın kafası uzun, O editte balık gözü dediğimiz olay oluyor kameraya yaklaştırdığımızda görebilin diye çok yaklaştırdım, Oyun içine aktarıp farkı anlaman dileği ile arkadaşım... Yorumun için saol...
FifaMen trapdoor facelerin çok güzel fakat daha çok ilgi görmesini istiyorsan bence bundan sonra yapacağın tüm faceleri bir konuda topla:)
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: fifamen trapdoor facelerin çok güzel fakat daha çok ilgi görmesini istiyorsan bence bundan sonra yapacağın tüm faceleri bir konuda topla:) saolasın, yanlız daha evvelide dediğim gibi pek yaparmıyım yapmazmıyım onu bilmiyorum, o sebepten ötürü ayrı ayrı açıyorum... herneyse bi istek alayım... Mümkünse resimi ile beraber...