crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Puha msjlara bak:D:D fransız oğlu fransız fln:D Aylar sonra kayıt yaptırmak da güzel:D bayılıyorum şunlara yaa :D bi de bilgi yarışmasındaydı sanırım, kaç mesaj üst üste çoktan bitti dedik hala kayıt yaptırmaya çalışıyorlardı :D
eNEs_19n Ad Soyad:ENES KAAN ÇİFCİ İnternet Hızı:1024 MBPS Host:Olamıyorum Msn Adresi:joker_maltepeli@hotmail.com Takım(Tercih Sırasına Göre ve En Az 6 Tane) 1.CHELSEA 2.BARCELONA 3.MANCHESTER UNITED 4.FENERBAHÇE SK. 5.INTER 6.ARSENAL
sitti Ad Soyad:ÖMER AÇIKGÖZ İnternet Hızı:1024 MBPS Host: Msn Adresi:gebze_omer@hotmail.com Takım(Tercih Sırasına Gore ve En Az 6 Tane) 1.real madrid 2.chelsea 3.liverpool 4.barcelona 5.manchester unıted 6.inter
ThE _wOLF_ Orjinal Mesajı Yazan: sitti Ad Soyad:ÖMER AÇIKGÖZ İnternet Hızı:1024 MBPS Host: Msn Adresi:gebze_omer@hotmail.com Takım(Tercih Sırasına Gore ve En Az 6 Tane) 1.real madrid 2.chelsea 3.liverpool 4.barcelona 5.manchester unıted 6.inter :D komik
goktug999 allah allah bıtık dedık gecen sennın yazısı bu hala kayıtlar devam edıyor anlamadım gıttı:)
mo6161 Ad Soyad: Muhammed Öztürk Internet HIZI: 2000 mb fln Host: olamiyorum Msn Adresi: thuglife_hood@hotmail.com Takim: 1. Inter 2. Barca 3. Chelsea 4. Arsenal 5. Man utd 6. Real Madrid
adoyun Ad Soyad:Aydın oturak Internet Hizi:1024 host: Msn Adresi:aydinoturak@hotmail.com 1-beşiktaş 2-milan 3-barcelona 4-tottenham 5-bayern munih 6-Hsv 7-inter 8-chelsea 9-Real madrid 10-valencia
halillllll Ad Soyad:HALİL SEVİM İnternet Hızı:1024 MBPS Host: Msn Adresi:gs__halil@hotmail.com Tkım: 1.manchester united 2.chelsea 3.milan 4.galatasaray 5.psv endhoven 6.newcastle united