atanazden menü çok yavaş ama oyun gayet iyi çalışıyor..yani maçlar falan akıcı bir şekildeoynanıyor ama menüde deilrtiyor yavaşlık..bunu nedeni ne olabilir? 2.00ghz işlemci geforce go 6600 ekran kartı 2gb ram
PaRDa benimkide hemen hemen bole ozllikleri ama benimki hem menude hemde maçta kasılma yapıyo ama her maçta degil
KRALL patc ile alakası yok ya maçta donma yapmasının sebebi görüntü kalitesinin yuksek seviyede olması onuda oyun ayarlarında düşürübilirsin menude yavaşlık ise oyun ayarlarında 640*480*32 biçiminde ayarlarsan azda olsa menu yavaşlığının gitmesi lazım
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: KRALL patc ile alakası yok ya maçta donma yapmasının sebebi görüntü kalitesinin yuksek seviyede olması onuda oyun ayarlarında düşürübilirsin menude yavaşlık ise oyun ayarlarında 640*480*32 biçiminde ayarlarsan azda olsa menu yavaşlığının gitmesi lazım patch ile alakasıda var.Örneğin sen 3 büyükler stadyum+tüm taraftar sesleri+kit raptorla eklenen formalar+faceler+cm2007 ile yaptığın editler+bayrak patch+yeni pankartlar+yeni kaliteli logolar patchlerinin hepsiyle oynarsan öyle bir yavaşlarki.(kendimden biliyorum:))Görüntü kalitem ortada ekran kartım radeon 256 mb+1 gb ram
burndragon Orjinal Mesajı Yazan: atanazden menü çok yavaş ama oyun gayet iyi çalışıyor..yani maçlar falan akıcı bir şekildeoynanıyor ama menüde deilrtiyor yavaşlık..bunu nedeni ne olabilir? 2.00ghz işlemci geforce go 6600 ekran kartı 2gb ram Selam dostum bendede amd 3500+ 2.2ghz , 1gb ram , nvidia 6600gt agp ....nvidia setting ayarlarım 16x anisotropic , high ....oyun içi ayarlarım 1280x1024 high....sen benim konuyu incele sorunun çözülür... http://soccercenter.net/forum/konu/75538/pn/9/pp/10/sm/935318