harun1903 **arkadaşlar 256 mb GeForge ekran kartım var...1024*768(32bit) (60hz) görüntü modunu kullanıyorum.bu günden itibaren ekranda dikey dalgalanma oluştu.acaba bana yardım edebilirmisiniz???lütfen:( **
pero pse6 da ztn hez 60.sen dikey yenilemeyi sonuna kadar acman gerekir ekran kartının ozelliklerinden.ben radeon kullanıyorum ati control centerdan yapıyorum.nvida ekran kartın varsa bilemiyorum.
violancesk Eğer ekran kartın ati ise çözüm basit Ati Catalyst Control Center i çalıştır sol da **3D sekmesi altında all setting içinde en alttaWait For Vertical Refresh** ayarı var onu arttır düzelir. Bende de vardı düzeldi. ama e.kartın nvidia ise benzer bir ayarı onun içinde bulman lazım dikey tazeleme süresi gibi bir şey... kolay gelsin
harun1903 peki setting exe den çözünürlük kaç olmalı loadmixerdeki özelliklerim : enable aspect ratio corection (kapalı) show crowd on all cameras (açık)
crazy_27 kardeş bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de ayarlar ı tıkla gelişmiş de ordan monitöre tıkla hz ayarla (85 yap) tamamdır :)
harun1903 Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 kardeş bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de ayarlar ı tıkla gelişmiş de ordan monitöre tıkla hz ayarla (85 yap) tamamdır :) kardeş sağolasın dediğini yaptım geçti.ama bi sorum olacak pes6 60 hz de çalışmıyormuydu