onnur hallolucağına eminmisin..ama yinede ben veriyim option file mı..zaten yabancı bi steden almıştım bunu ilk yapmam da olduğu için paylaşmak istedim ancak bazılarında sorun olmuş.. http://rapidshare.com/files/35712359/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
cenga hersey harıka fakat scorların yazdıgı amblemler fln cok kucuk kalmıs scorboard bence bıraz daha buyuk olabılır sag ol elıne saglık super yama EN AZINDAN BIR COK YAMAYI SOLDA SIFIR BIRAKIR
Roberto.Carlos3 arkadaslar ben bu fb formasını ıstıyorumda bende map dosyası fılan yok yanı dırek kitserver/gdb/uni içine direk atınca olcak bısı arıyorum nasıl olcak solermısınız acil
prince57 arkadaşlar her şeyi yaptım opt. file ın ilk halinin yedeği vardı onu attım denedim yine olmuyo sürekli oyundan atıyo e_text i yükleyince...bi ara türk tv yamasını da denemiştim yine e_text i atınca aynısını yapmıştı offf ya bende kullanmak istiyorum şunu yaa...
mrtcnbyz of her türlü denedim olmadı , lütfen özelden msj atın iletişime geçin benimle lütfen :( yetti artık her yüklediğim yamada nerdeyse hata alıyorum :(
mrtcnbyz of her türlü denedim olmadı , lütfen özelden msj atın iletişime geçin benimle lütfen :( yetti artık her yüklediğim yamada nerdeyse hata alıyorum :(
legios aga bence siz importlanmış dat dosyalarını upload edin yoksa millet yapamıyo kolay bişe deil yani yollayın e text le o texti importlanmış olarak milletde atsın dat içine en ii böle olur varmı bi delikanlı yollayacak bu importlanmış datları :D
3m0 ben warım:D msn veriyimmi rap.is.my.life@hotmail.com ekle süper türkiyedeki kanallar war:D import acaip kolay 1 yıl da öğrendim ama:D:D:D:D