goktug999 arkadaslar nasıl onlıne oynnaacıgını bılmıyom bı yardım edın karsılıklı nasıl onanacagını nasıl oynanacıgını anlatın lutfen
enver133 KARDES BEN OGRETIRIM EKLEYIN BEKLIYORUM ANLATIRIM CRDSA KARDES SENLE OYNAMAK ISTIYORUM EKLEDE OYNAYALIM
TheSeyTan1907 arkadaşLar ßende size katıLabiLirim iSterSeniz.. theseytan1907@hotmail.com..oynamak iSteyen ve iŞi biLenLer ekLeyebiLir
ONDER PAK Orjinal Mesajı Yazan: CRDSA RVDV özel mesajla sana gönderdiğim msn adresimi ekle oradan yardım edeyim birlikte oynarız da Arkadaşlar bu forum kullanıcılar faydalansın diye var. Anlatacaksanız foruma detaylı yazınki diğer kullanıcılarda faydalansın. Öyle benim msn de görüşelim orada sana anlatırım olmaz. burada insanlar bilgi edinmek istiyor...
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: ONDER PAK Orjinal Mesajı Yazan: CRDSA RVDV özel mesajla sana gönderdiğim msn adresimi ekle oradan yardım edeyim birlikte oynarız da Arkadaşlar bu forum kullanıcılar faydalansın diye var. Anlatacaksanız foruma detaylı yazınki diğer kullanıcılarda faydalansın. Öyle benim msn de görüşelim orada sana anlatırım olmaz. burada insanlar bilgi edinmek istiyor... Aynen Katılıyorum.