O bir potansiyel yetenek...
Oyuncu Bilgileri:
Tam Adı: Omar Benzerga
Uyruğu:Fransa (ikinci vatandaşlık olarak Tunus var ilerledikçe oyunda Tunus milli takımına çağırıldı bende.)
Takımı:Lille
Mevkii: D/WB R
Kullandığı Ayak:Sadece Sağ
Değeri:300.000 ytl
Boy:1.71
Kilo:70 kg
En Yüksek Özellikleri:
#Top kapma
#Kararlılık
#Cesaret
#İlk Temas
Yorumum: Bu oyuncuyu ilk olarak ender abinin hazırlamış olduğu part'larda gördüm isim benzerliğimiz olunca takıma aldım hemen :).Profiline ilk baktığımda "alaa alaa bundan nasıl yıldız olacak ki" dedim içimden.
1 sene kadar u19'da oynattıktan sonra A takıma aldım,çok fazla şans vermesemde maçın bitmesine yakın oyuna alıp takıma ısındırmaya çalışıyordum.Bir şampiyonlar ligi maçında tüm sağ beklerim sakatlanınca onu oynatmak zorunda kaldım içimden "aha sağ kanat yol geçen hanına dönecek 17 yaşındaki herifi oynatıyoruz haydi hayırlısı"dedim ama Omar beni gerçekten şaşırttı o maçta mükemmel bir performans çıkardı o maçta gözüme girdi tek kelime ile.
3. sezonda ise iyice gelişmeye başladı ve milli takıma çağrıldı ard arda başarılı maçlar çıkardı ordada
güzel maçlar çıkardı ve hem milli takımın hemde Ajax(yönettiğim takım)'ın vazgeçilmez sağ kanat oyuncusu oldu.
Oyunda eğer sağ bek sıkıntısı çekiyorsanız şiddetle öneriyorum ilk başta tam performans alamazsanızda yılmayın iyi bir antrenman ile geliştirin tekrar ve tekrar maçlarda oynatın.Eğer uzun vadeli bir transfer yapmayı düşünüyorsanız Omar Benzerga tam size göre.
Oyunun başında Omar Benzerga

2008-2009 sezonunun başında Omar Benzerga

Yeni bir inceleme ile karşınızda oldum umarım beğenmişsinizdir.
Yazar:Ömer Çağatay Taşdeviren(OmErCaGaTaY)